До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві покажуть найкращі артфільми 2021 року

Чудові новини для всіх кіноманів: з 23 грудня в кінотеатрі "Жовтень" покажуть добірку найкращих артгаусних фільмів року. До програми ввійшли лауреати міжнародних кінофестивалів і кінопремій, глядацькі гіти, а також вибрані фільми із серії ретроспективи світової кінокласики. Серед них такі гучні стрічки, як "Аннетт" з Маріон Котіяр і Адамом Драйвером і байопік "Девід Боуї: Історія людини з зірок". Для тих, хто не встиг подивитися ці стрічки в прокаті впродовж року, ці покази — хороша можливість надолужити згаяне.

"Аннетт"

У "Жовтні" покажуть призера Каннського кінофестивалю цього року — скандальний бодигорор "Титан" режисерки Джулії Дюкорно, який здобув у Каннах головну нагороду, "Золоту пальмову гілку". Він розповідає про стриптизерку зі схильністю до насилля й сексуальним потягом до автомобілів. Коли її неконтрольована агресія заходить надто далеко, вона змінює зовнішність і вдає із себе іншу людину.

Реклама
"Титан"

Повернеться на великий екран і гучний український фільм, претендент на премію "Оскар" від України — картина "Погані дороги" режисерки Наталки Ворожбит. Стрічка складається з п’яти окремих новел про жителів Донбасу, життя яких триває по обидва боки лінії розмежування. Сценарій створено на основі документальних історій, які авторка зібрала на Сході України під час роботи над фільмом "Кіборги". Інтерв’ю з виконавицею однієї з головних ролей, актрисою Оксаною Черкашиною читайте на нашому сайті.

З ретроспективної лінійки для повторних показів вибрали культові: драму "Пролітаючи над гніздом зозулі" Мілоша Формана, комедію "Чунцінський експрес" Вонга Карвая, мелодраму "Подвійне життя Вероніки" Кшиштофа Кесльовського й мюзикл "Шербурзькі парасольки" представника французької "нової хвилі" Жака Демі.

"Шербурзькі парасольки"

Найкращі артфільми 2021 року можна побачити в київському кінотеатрі "Жовтень" вже з 23 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.