До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про другий сезон серіалу "Венздей"

У 2025 році на екрани з другим сезоном повернеться "Венздей" — зухвалий та стильний горор Тіма Бертона про пригоди юної Венздей, старшої доньки родини Аддамсів. Яким він буде, читайте нижче.

Яким буде сюжет другого сезону

Поки сюжет другого сезону тримається в таємниці, хоча деякі подробиці Дженна Ортега, виконавиця головної ролі, все-таки розповіла. В інтерв'ю вона зазначила, що наступний сезон буде "більш епізодичним", де кожна частина функціонуватиме майже як окремий фільм. Ще одне важливе нововведення: другий сезон "Венздей" буде значно моторошнішим, тож серіал набуде форми справжнього горору. "Ми точно розширимо надприродний світ, — сказала вона Vanity Fair у лютому 2024 року. — У нашому шоу були всілякі перевертні та вампіри… і я думаю, що у нових серіях їх стане ще більше".

Реклама

Також відомо, що у нових серіях режисер та сценаристи відмовилися від любовної лінії в житті Венздей, яка, нагадаємо, в першому сезоні закінчилася доволі неочікувано. Сподіваємося, що менше часу на розгадування любовних інтересів означатиме більше часу для вирішення проблеми — зокрема таємниці загадкових повідомлень з погрозами, які дівчина починає отримувати в останні моменти 1 сезону.

Нагадаємо, що "Венздей", який вийшов у 2022 році, — безсумнівний гіт: один із найпопулярніших за весь час релізів Netflix зібрав понад 341 мільйон годин переглядів у всьому світі протягом першого тижня на платформі. Таким чином, серіал обігнав "Дивні дива" як найпопулярніше англомовне шоу.

Чи повернеться акторський склад "Венздей" у новому сезоні?

Всі, хто пережили (в буквальному сенсі) перший сезон, мають повернутися. Це актори Гантер Дуен (Тайлер Гелпін), Персі Гайнс Вайт (Ксав’єр Торп), Емма Маєрс (Енід Сінклер), Джой Санді (Б’янка Барклі), Кетрін Зета-Джонс (Мортисія Аддамс), Луїс Гусман (Гомес Аддамс) і Фред Армісен (дядько Фестер), а також, звісно, Дженна Ортега.

Тим часом долі тих, хто загинув, менш визначені. Серед них — спойлер — психологиня Валері Кінботт (Рікі Ліндгоум), яку розірвав Гайд. Навряд чи вона повернеться в другому сезоні, хоча, звичайно, у фантастичному світі Nevermore немає нічого неможливого.

Крім того, є директорка школи Лариса Вімс у виконанні Гвендолін Крісті, яку вбила героїня Лорел Гейтс (акторка Крістіна Річчі). У розмові з виданням Digital Spy ще в 2022 році Крісті висловилася так: "Ми не бачили, як її поклали під землю, чи не так? Я відчуваю, що Лариса Вімс не готова прийняти смерть".

Які нові актори доєднаються до серіалу

У новому сезоні буде й нова кров: відомий актор Стів Бушемі приєднався до акторського складу. Хоча подробиць стосовно його персонажа мало, відомо, що Бушемі візьме на себе роль нового директора школи Nevermore. На події Netflix Tudum: A Global Fan Event у 2023 році акторський склад також підтвердив, що в другому сезоні з’явиться новий член сім’ї Аддамс, хоча хто це буде, залишається тільки здогадуватися. Дженна Ортега сказала, що тримає пальці за кузена Ітта, а також не проти зустрітися з бабусею Венздей.

Гвендолін Крісті

Що подивитися в очікуванні другого сезону

Поки ми чекаємо на нові серії, можна переглянути перший сезон. А потім починайте відлік до виходу фільму "Бітлджус" 6 вересня, довгоочікуваного сиквела Тіма Бертона до культового класичного фільму "Бітлджус" 1988 року, в якому також знялась Дженна Ортега разом із улюбленими акторами Вайноною Райдер, Кетрін О'Хара та Майклом Кітоном.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.