До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі мінісеріали для дощових вечорів

Якщо переглянути всі десять сезонів "Друзів" ви поки не готові, але вечори видалися дощовими, то цей список найкращих мінісеріалів — для вас.

"Олівія Кіттерідж"

Всі серіали в цьому списку об'єднує один факт: в кожному з них знялися великі актори. Чотирисерійний мінісеріал HBO "Олівія Кіттерідж" варто подивитися вже навіть тому, що головну роль там виконала чарівна Френсіс Макдорманд, володарка "Оскара", "Золотого глобуса", "Еммі" і зірка багатьох фільмів братів Коен. "Олівію Кіттерідж" зняла американська режисерка українського походження Ліза Холоденко: це захоплива і зворушлива історія про 25 років із життя простої шкільної вчительки Олівії Кіттерідж.

Реклама

"Мілдред Пірс"

Ще один мінісеріал HBO — драма "Мілдред Пірс", яку зняв Тодд Гейнс, режисер гучної кінострічки "Керол". Це історія домогосподарки середніх років Мілдред Пірс, яку покинув чоловік. Жінку у важкому становищі зіграла Кейт Вінслет, а серед шанувальників серіалу — сам Стівен Кінг. Мінісеріал свого часу здобув сім номінацій на "Еммі".

"11.22.63"


"11.22.63" — екранізація однойменної книжки Стівена Кінга 2011 року. Проєкт зібрав найкращих з найкращих: продюсери — Джей Джей Абрамс і Стівен Кінг, у головній ролі — дотепний Джеймс Франко. Сюжет розповідає про вчителя Джейка Еппінга, якому випадає унікальний шанс — здійснити мандрівку в часі, повернутися в 1960-й рік і запобігти вбивству президента США Джона Кеннеді.

"Нічний адміністратор"

Це класичний шпигунський серіал: головний герой — молодий і красивий портьє (Том Гіддлстон), що працює в модному готелі в Єгипті, виявляється колишнім солдатом, що воював на Близькому Сході. Від британських спецслужб він отримує завдання втертися в довіру до мільйонера й філантропа (Г'ю Лорі), а насправді — продавця зброї. Хороші акторські роботи Гіддлстона і Лорі, потужна режисура оскарівського лауреата Сюзанни Бір і сильна літературна основа (серіал знятий за романом майстра шпигунських детективів, Джона Ле Карре, автора відомого роману "Шпигун, вийди геть") — все це зробило "Нічного адміністратора" одним з найбільш вдалих телевізійних проєктів останніх років.

"Патрік Мелроуз"

"Патрік Мелроуз" — екранізація серії романів популярного британського автора, букерівського номінанта Едварда Сент-Обіна. Його герой — нахабний британський плейбой і аристократ Патрік, який намагається впоратися зі своїми проблемами за допомогою алкоголю і численних романів. У ролі Патріка Мелроуза — головний аристократ британського кіно, Бенедикт Камбербетч, який, за чутками, давно хотів зіграти саме цю роль і сам її ініціював. Серіал складається з п'яти серій і здобув дві премії BAFTA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.