До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося трейлер фільму Тоні Ноябрьової "Ти мене любиш?"

"Ти мене любиш?" Тоні Ноябрьової — один із найочікуваніших українських фільмів цього року, який виходить на екрани вже 30 травня. Головну роль у ньому зіграла нова зірка українського кіно Карина Химчук. Її героїня — 17-річна Кіра, яка поспішає подорослішати, крадькома бере мамині чоботи та яскраву помаду, ухвалює перші серйозні рішення, потрапляє у вир кохання з головою. За цю роль акторка отримала нагороду шостої Національної премії кінокритиків "Кіноколо" в категорії "Найкраща акторка" 2023 року.

Реклама

"Ти мене любиш?" — історія дорослішання на тлі краху родини та цілої епохи. Події фільму відбуваються на початку 1990-х у Києві. В одному з інтерв'ю режисерка зазначила, що "Ти мене любиш?" для неї — своєрідна пісня прощання з дитинством та дитячими ілюзіями. Її Кіра — тендітна та вразлива, але водночас дуже життєрадісна і відкрита новому.

"Кіра — це я, а я — це Кіра. Принаймні, коли я згадую себе в 16 років, я поводилась так само, — розповідає Тоня Ноябрьова. — Я дивилася і досі дивлюсь на світ з абсолютно відкритим серцем. У вічному пошуку любові. Я вважаю, що Карина — відкриття року. Це якийсь зовсім новий вид існування на екрані. Це справжнє диво. Нічого подібного в українському кінематографі ще не було. Я заздрю тим, хто буде вперше дивитися фільм, бо ви нарешті побачите те, що бачу я".

У фільмі знялися Максим Михайліченко, Наталія Лазебнікова, Олександр Жила, Дарʼя Палагнюк, Андрій Шабанов, Євген Бушмакі та інші. Дивіться "Ти мене любиш?" у кіно з 30 травня 2024 року.

Пропонуємо почитати інтерв'ю з акторкою Кариною Химчук про роботу над фільмом "Ти мене любиш?"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.