До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші блузи в стилі бохо сезону весна-літо 2024

Сезон весна-літо 2024 зробив стиль бохо головним трендом сьогодення. Гучне повернення цієї естетики 1990-х відзначила перша колекція дизайнерки Чемени Камалі для Chloé: сукні, блузи та штани в стилі бохо з шифоновими рюшами і золотими ременями стали офіційною уніформою року. Услід за штанами, vogue.ua зібрав найкрасивіші блузи, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Chloe
Chloe

Реклама

Chloe
Chloe

Тренд бохо повернувся. І хоча ще нещодавно жінки віддавали перевагу офіційним сорочкам на ґудзиках, футболкам або водолазкам, фокус змістився на більш елегантні альтернативи — блузи з рюшами, мереживними вставками, напівпрозорими матеріалами та навіть прикрашені пір'ям, як у колекції Roberto Cavalli.

Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Біла мереживна блуза в стилі бохо з воланами, здається, готова стати однією з незамінних речей у цьому сезоні. Окрім Chloe, знайти варіант, що припаде до смаку, можна в колекціях IRO, Prabal Gurung, Ermanno Scervino та Giambattista Valli.

IRO
IRO

Prabal Gurung
Prabal Gurung

Для спекотних днів найкращими союзниками блузи в стилі бохо можуть стати різноманітні шорти. Окрім цього, не варто забувати і про завжди актуальні джинси: обирайте моделі кльош з низькою посадкою, щоби повністю наслідувати сучасні тенденції. Примітні прикраси, як-от золоті обʼємні сережки, браслети-кафи та ансамблі підвісок, а також улюблене літнє взуття, наприклад, босоніжки в стилі coquette або туфлі з бантами, — головні помічники для створення практичного та дуже елегантного вбрання.

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.