До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У мережі з'явився перший трейлер серіалу про Карла Лагерфельда

Стрімінговий сервіс HULU показав повноцінний трейлер до серіалу "Стати Карлом Лагерфельдом", який вийде на екрани вже 7 червня. Першими подивитися на актора Даніеля Брюля в образі легендарного дизайнера зможуть гості Каннського кінофестивалю.

Реклама

Нагадаємо, що серіал розповість про творчий шлях Лагерфельда, його розвиток як дизайнера. Історія буде починатися в 1972 році, а окрім самого Карла на екрані ми побачимо й інших героїв модної індустрії того часу — від Габі Адьєль, засновниці бренду Chloe, до Іва Сен-Лорана — одного з головних суперників німця. "1972 року Карлу Лагерфельду виповнюється 38 років — він ще не носить своєї культової зачіски і невідомий широкому загалу. Модельєр закохується в амбітного денді Жака де Башера і намагається боротися зі своїм споконвічним суперником Івом Сен-Лораном, підтримуваним бізнесменом П'єром Берже", — йдеться у синопсисі до серіалу, який очікують усі фанати Карла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.