До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні б’юті-тренди з Тижня моди в Нью-Йорку

Від французького бобу й свіжого чубчика у Victoria Beckham і The Row до вологої шкіри і яскравих губ в Ulla Johnson і Prabal Gurung — ось найкращі б’юті-образи з Тижня моди в Нью-Йорку сезону осінь-зима 2021.

Vetements. Photo: Gio Staiano

Нещодавній Тиждень моди в Нью-Йорку став прикладом досить стриманого заходу, проте не обійшлося й без яскравих та оптимістичних образів, — все-таки майже рік реального життя пройшов в умовах ізоляції різного ступеня суворості. Колекції вирізнялися багатошаровістю, сучасним кроєм і великою кількістю оверсайз. Одним словом, дизайнери представили речі, у яких легко почуваєшся як удома, так і деінде. Б’юті-образи також стали прикладом оновленого й свіжого настрою, з акцентом на природну, вологу шкіру, легкий макіяж очей з простими стрілками й елементарними зачісками для Zoom-зустрічей. Натхненне святкування нової нормальності — нью-йоркський Тиждень моди сезону осінь-зима 2021 ми запам’ятаємо з таким настроєм.

Реклама

Ось головні б’юті-тренди з Тижня моди в Нью-Йорку, які проявили себе найяскравіше.

Довше, ніж зазвичай

Звикнувши до нестабільності минулого року й життя в домівці, ми навчилися носити волосся до плечей і нижче, щоб взайве не хвилюватися через суворості карантинних заходів. Тиждень моди підтвердив, що нині людям потрібні прості, практичні рішення з волоссям, водночас важливо мати можливість вдало зібрати його для зустрічі в Zoom і зробити центральний проділ. Однак тут немає нічого спільного з химерним стилем Сієнни Міллер у 2008 році. Ітерація цього року — чисті й точні лінії, стилізовані під низький хвіст, як в Ulla Johnson і Proenza Schouler; розпущене й заправлене за вуха волосся, як у Rosetta Getty, Balenciaga і The Row; або супергладке й пряме, як в Atlein.

Jason Wu, Balenciaga, Atlein
Повернення чорної підводки

Тепер, коли наші очі постійно в центрі уваги, має сенс скористатися цим. Якщо минулого сезону макіяж очей був пов’язаний з грайливими яскравими акцентами, то сезон осінь-зима 2021 демонструє похмуріший настрій із застосуванням чорного лайнера. Дивіться на б’юті-образи Victoria Beckham і Ulla Johnson для повсякденних стрілок і на Balenciaga, Sandy Liang і Libertine для драматичних рок-н-рольних образів.

Victoria Beckham, Sandy Liang
Чубчики

Один з найпростіших способів оновити свій зовнішній вигляд — обстригти чубчик, і багато хто зважився на цей крок прямо під час ізоляції, як, наприклад, Белла Гадід. Проте той, хто дочекався походу до майстра, отримав більше часу для натхнення. Дивіться на прямий чубчик у Victoria Beckham і Vetements, на чубчик у стилі 1980-х в Atlein, на французький шик в Anna Sui й мікрочубчик у Batsheva. Для радикальніших змін надихайтеся роботою Елли Емгофф для Proenza Schouler.

Vetements, Atlein, Anna Sui
Волога шкіра

Здоров’я — це багатство, особливо в розпал глобальної пандемії. Подивимося на це твердження з боку? Воно певно було посланням на осінньо-зимових показах, на яких пощастило спостерігати вологу, чисту, бездоганну шкіру. Зверніть увагу на шоу Prabal Gurung, Gabriela Hearst, Y/Project і Ambush — ледве не ідеальний приклад гарного вигляду.

Prabal Gurung, Y/Project, Ambush
Новий боб

Як і минулого сезону, боб знову в тренді. Змініть свій образ і зробіть зріз на рівні підборіддя, як це було у The Row, Gabriela Hearst, Batsheva і Ulla Johnson; зробіть боб, як у француженок, з боковим проділом, як у Staud, або погодьтеся на зріз на довжину до вух, як було на шоу і Proenza Schouler й Ulla Johnson.

The Row, Staud
Сміливі губи

Так, ми носимо маски, але це не означає, що потрібно відмовитися від насолоди наносити помаду й надихатися ефектом яскравих губ. На шоу Y/Project застосували малиновий нуар, Balenciaga зупинилися на клоунському червоному, а Vetements і Prabal Gurung — на класичних відтінках багряного. Якщо ви ще не готові повернутися до яскравості, зверніть увагу на глянсові нюдові губи на шоу Ulla Johnson і 3.1 Philip Lim.

Y/Project, Vetements, Prabal Gurung
Аксесуари для волосся

Оскільки масові заходи поки не доступні, екстравагантні прикраси для волосся відійшли на другий план. Але ви все одно можете зробити зачіску яскравішою за допомогою стриманішого аксесуара. Додайте трохи дівочої ностальгії великим обідком, як у Sandy Liang і Casablanca, або прикрасьте свою голову блискітками, як на шоу у 1017 ALYX 9SM, Alice + Olivia і Dsquared2. Колеги в Zoom оцінять ваші зусилля.

Casablanca, Alyx, Dsquared2

Текст: Tish Weinstock

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.