До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знаменитості носили нюдові помади в 1990-х

Не дарма кажуть, що все нове — це добре забуте старе. Це стосується як модних тенденцій, так і віянь у б’юті-світі. Цієї осені всі знову ностальгують за 1990-ми, про які нещодавно ефектно нагадала Вікторія Бекхем. У своєму Instagram вона опублікувала світлину із часу її участі в ґьорлз-бенді Spice Girls, на якій фарбує губи нюдовою помадою. Цим кадром місіс Бекхем привернула увагу до нової колекції косметики Victoria Beckham Beauty та нагадала про улюблений б’юті-трюк Posh Spice.

Вікторія Бекхем

Однак не тільки британка в 1990-х носила натуральну помаду. У той час це був справжній гіт, а дівчата вибирали між глянсовими, матовими та блискучими фактурами. Найпопулярнішими були відтінки, наближені до коричневої гами, що ідеально доповнюють денний макіяж. Vogue.ua згадав, як нюдові помади носили популярні дівчата в 1990-х — від Анджеліни Джолі до Дрю Беррімор і Вітні Г’юстон.

Реклама

<b>Nude_Lipstick_90th</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.