До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Andreeva запустив лінію домашнього одягу

Сімейний бренд Andreeva, колекції для якого створюють Ольга й Марина Андреєві, новий рік почав із чудових новин — запуску лінії домашнього одягу. Ця українська марка майже від часу свого заснування спеціалізується на в’язанні різного ступеня складності, тому запуск трикотажної в’язаної лінійки став абсолютно логічним кроком.

ANDREEVA LOUNGEWEAR

До колекції ввійшли різноманітні кардигани, худі, топи, шорти, штани-джогери й парки. До того ж усі моделі можна носити не тільки вдома, а й поєднувати з речами з повсякденного міського гардероба, додаючи до нього комфорту й розслаблення. Дотримує бренд у виробах ANDREEVA також ще одного важливого складника власного ДНК — яскравих відтінків. У цій колекції дизайнери роблять ставку на помаранчевий колір, насиченість якого врівноважується холодними бузковим і рожевим, а також сірою палітрою.

Реклама
ANDREEVA LOUNGEWEAR
ANDREEVA LOUNGEWEAR
ANDREEVA LOUNGEWEAR

"Минулий рік показав нам на важливість комфорту, коли світ навколо тебе божеволіє, — розповідає Ольга Андреєва. — Саме тому ми зробили образи, які не обмежують рухів і в кожному з них легко провести весь день. Водночас бренд ANDREEVA впевнений, що оточувати себе яскравими кольорами, що поліпшують настрій і заряджають оптимізмом, не менш важливо. У результаті цього альянсу й народилася наша нова колекція".

ANDREEVA LOUNGEWEAR

Фотограф: Olya Helga

Стиль: Marina Semler

Мейкап: Melissa Wonder

Зачіска: Roman Danylenko

Модель: Janet Yuan

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.