До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 образів з довгим волоссям, які змусять відмовитися від короткої стрижки

Короткі стрижки йдуть на другий план, коли доглянуте довге волосся привертає увагу всіх навколо. Ось 20 прикладів, коли довге волосся видається єдино можливим варіантом.

Джиджі Гадід. Photo: © Taylor Hill

Раніше багато хто з нас міг тільки мріяти про справді довге волосся. Волосся в стилі Рапунцель, до грудей або до талії, було нездійсненною мрією і єдиним резервом тих, хто мав терпіння та силу волі, щоб доглядати за довгими кучерями. Так тривало доти, доки не вибухнула пандемія Covid-19, і ми всі не розлучилися зі своїми перукарями на невизначений термін. Тепер можемо забути про короткі боби й піксі (хоч і привітаємо їх невдовзі), коли довге волосся має гарний вигляд і справді тішить своїм поверненням.

Реклама

Головна умова ідеальної стрижки на довге волосся полягає в оптимальному підборі довжини, водночас посіченим кінчикам немає місця, а саме волосся має бути якомога здоровішим задля прекрасного вигляду. Щотижневе використання масок для волосся глибокого кондиціонування допоможе зміцнити волосся й наситити кожне пасмо потрібною вологою, тоді як сироватки й олійки допоможуть з проблемою посічених кінчиків.

Важливо зазначити, що довге волосся личить майже всім. І хоч дехто із жінок, кому за 50, вважає, що носити довге волосся недоречно, немає ніяких правил, що регулюють це питання. Те ж саме стосується текстури й типу волосся — кучеряве, багатошарове, пряме, густе або тонке — надихайтеся прикладами розкішних довгих кучерів нижче. Від каскадних кісок Зендаї до довгого прямого волосся Пенелопи Крус — кожна знайде для себе ідеальний образ.

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.