До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер нового мінісеріалу "Вигадуючи Анну"

Netflix представили тизер довгоочікуваного серіалу "Вигадуючи Анну" — від авторки "Бріджертонів" і "Анатомії Грейс" Шонди Раймс. Серіал розповідає реальну історію Анни Делві — фальшивої спадкоємиці, яка ошукала еліту Нью-Йорка й потрапила за свої махінації до в’язниці. У ролі Анни Делві — актриса Джулія Гарнер (Серіал "Маніяк").

Справжнє ім’я Делві — Анна Соркіна. На початку 2000-х вона "кинула" еліту Мангеттену на сотні тисяч доларів, удаючи німецьку спадкоємицю, що збирає пожертви до багатомільйонного художнього фонду. Серіал зняли за мотивами великого журналістського розслідування New York Magazine, а головною антагоністкою Делві за сюжетом стає журналістка Вівієн, яка береться за цю справу й намагається дізнатися, хто ж така насправді Анна Делві.

Реклама
"Хто в дідька ця Анна Делві?" — це запитання звучить на початку трейлеру. У кадрі ми бачимо безліч знімків Гарнер у ролі Делві з усіма атрибутами шахрайки: широкою усмішкою, протисонцевими окулярами, гаманцем, повним грошей.

Над серіалом працює потужна команда, тож можна сподіватися неабиякої драми. Шоуранер проєкту — Шонда Раймс, яка стоїть за такими культовими проєктами, як "Анатомія Грейс", "Скандал" і торішній гіт "Бріджертони". На чолі режисерської команди Девід Франкель. У справі розповідання історій про багатих жінок, які "штурмують" Нью-Йорк, Френкель виступає своєрідним експертом. Саме він зняв фільм "Диявол носить Prada", а також кілька сезонів серіалу "Секс і місто" та "Ранкове шоу" з Дженніфер Еністон і Різ Візерпун.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.