До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов тизер другого сезону "Бріджертонів"

"Бріджертони" повертаються: Netflix заінтригувала шанувальників серіалу тизером, який анонсує другий сезон. Нові серії вийдуть приблизно навесні 2022 року. У хвилинному трейлері ми бачимо експресивну словесну перепалку між Ентоні Бріджертоном, навколо якого крутитиметься сюжет нового сезону, і новою героїнею Кетрін Шеффілд — норовливою ​​і незалежною дівчиною, яка нещодавно переїхала в Лондон. Судячи з пристрастей, що аж зашкалюють, ненависть між героями невдовзі переросте в пристрасть.

Нагадаємо, що перший сезон "Бріджертонів" заснований на романі Джулії Квінн "Герцог і я", так що цілком імовірно, що другий буде натхненний книгою "Віконт, який мене кохав". У ньому розповідається про те, як Ентоні Бріджертон шукає дружину під час світського сезону 1814 року. Як і у ситуації з його сестрою Дафною, шлях до вівтаря буде заплутаним.

Реклама

Що ж до акторів, то в другому сезоні на нас чекають нові обличчя: так, Кетрін Шеффілд зіграє Сімона Ешлі, молода британська актриса, яку ми пам'ятаємо за роллю в іншому популярному проєкті — серіалі "Статеве виховання".

Сімона Ешлі

Також на нас чекає зустріч з уже знайомими акторами — з огляду на назву серіалу, всі Бріджертони, ймовірно, з'являться в наступному сезоні. І, хоча фокус уваги перейде на Ентоні, можливо, ми ще почуємо новини про життя герцога й герцогині Гастінгс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.