До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 головних серіалів цієї зими

Грудень — місяць великих повернень. Нас чекає продовження культового серіалу "Секс і місто", другий сезон "Емілі в Парижі" і "Відьмака" — і це далеко не все. Про найцікавіші новинки читайте нижче.

Кадр із серіалу "І просто так..."
"Паперовий будинок"

Творці гіта "Паперовий будинок" вирішили продовжити інтригу, тому п’ятий і фінальний сезон шоу буде у двох частинах. Перша вийшла у вересні, а на другу ми чекаємо 3 грудня. "Тепер банда буде втягнена в незворотні ситуації, у дику війну. Це найепічніша частина з усіх, які ми зняли", — казав Алекс Піна. Судячи з трейлеру, фінал серіалу буде динамічним і жорстким: у тизері Професор каже, що більше не дозволить, щоб хтось загинув через пограбування, і виходить зі своєї схованки зі зброєю в руках.

Реклама

3 грудня

"Садівники"

Новий потенційний гіт HBO, що має всі шанси повторити успіх інших гучних кримінальних драм платформи — наприклад, серіалу "Відіграти назад" з Ніколь Кідман. "Садівники" натхнені реальними подіями й розповідають унікальну історію кохання Кріса і Сюзан Едвардс (у головних ролях Олівія Колман і Девід Тьюліс), на перший погляд звичайної британської пари, що опинилася в центрі незвичайного розслідування, коли в саду їхнього будинку в Ноттінгемі виявили два трупи — батьків Сюзан, убитих багато років тому. Ця історія сталася в Британії наприкінці 90-х, а вбивства розкрили лише через 15 років. Режисер серіалу — Вілл Шарп, який працював над "Шерлоком".

6 грудня

"І просто так..."

Мабуть, найочікуваніший серіал не тільки зими, а й усього року — це продовження культового шоу нульових "Секс і місто". Найочікуваніший не тільки тому, що шанувальники знову побачать Керрі, Шарлотту й Міранду та їхні нові пригоди (щоправда, без Саманти, яка відмовилася від участі). Ще до прем’єри перезапуск "Сексу й міста" встиг наробити чимало галасу й ініціював у суспільстві дискусію про вік і зовнішній вигляд головних героїнь. На перших кадрах зі знімання помітно, що Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс змінилися й постаріли — що спричинило хвилю критики в соціальних мережах. В інтерв’ю американському Vogue на це відреагувала сама Паркер: "Створюється враження, ніби люди не хочуть, щоб ми насолоджувалися своїм віком. Ми вибираємо природне старіння і не маємо ідеального вигляду. Я знаю, яка на вигляд. І не маю вибору. Що мені тепер робити? Зупинити старіння? Чи просто зникнути?".

9 грудня

"Станція Одинадцять"

В основі "Станції Одинадцять" — однойменний постапокаліптичний роман 2014 року канадської письменниці Емілі Сент-Джон Мандел. Події відбуваються в недалекому майбутньому у світі, який постраждав через пандемію грипу, а в центрі оповіді — трупа шекспірівських акторів, що подорожує містами в районі Великих озер у Північній Америці. Книга виграла премію Артура Кларка за найкращий науково-фантастичний роман, а тепер її екранізував HBO. Судячи з трейлеру, нас чекає захопливий і до жаху актуальний серіал.

15 грудня

"Відьмак"

"Відьмак" — один з найпопулярніших релізів Netflix: перший сезон фентезі з Генрі Кавеллом у головній ролі подивилося майже 80 мільйонів осіб. В основі другого сезону — книги Анджея Сапковського "Кров ельфів" і "Час погорди", а також розповіді зі збірки "Меч призначення". Якщо в першому сезоні закцентовано на передісторії всіх персонажів до їхньої спільної зустрічі, то в другому творці серіалу зосередилися на розвитку відносин між героями. У фокусі серіалу — стосунки між Геральтом і принцесою Циріллою (Фрея Аллан). Основні події відбуватимуться у фортеці Каер Морхен, у якій століттями готували відьмаків.

17 грудня

"Емілі в Парижі"

У грудні вийде продовження одного з найобговорюваніших серіалів 2020 року — "Емілі в Парижі". Що ж нас чекає? Емілі й далі призвичаюється до міста — а також вирушає на Французьку Рив’єру у відпустку. Без сумніву, наступний сезон міститиме нові завдання для агенції Savoir, де працює дівчина, але фанати "Емілі в Парижі" справді хочуть знати, що станеться між Емілі та її сусідом Габріелем…

Що стосується акторів, то в другому сезоні, крім Лілі Коллін, ми побачимо Ешлі Парк — найкращу подругу Емілі, яка також намагаються дати собі раду у французькій столиці; Лукаса Браво, він же Габріель, і Каміллу Разат, яка грає колишню дівчину Габріеля — Каміллу.

22 грудня

"Дім з прислугою"

На початку 2022 року нас чекає третій сезон популярного горору М. Найта Ш’ямалана "Дім з прислугою". Нагадаємо, що серіал розповідає про сім’ю, яка втратила сина-немовля. У їхньому будинку з’являється загадкова няня — і починає опікуватися лялькою, яка згодом оживає. До своїх ролей у третьому сезоні повернуться Рупер Грін, Лорен Емброуз і Тобі Кеббелл, а їхні моторошні пригоди з дивною нянею й лялькою триватимуть і далі.

14 січня

"1899"

"Дорогою на новий континент група найрізноманітніших за походженням переселенців зауважує дрейфівний корабель у морі. На борту судна на них чекає страшна таємниця". Так звучить сюжет нового серіалу "1899" — від авторів заплутаної містичної "Пітьми". Одна з головних тем "1899" — європейська імміграційна криза, а іммігранти намагатимуться перебратися з Європи в Америку. Серіал вийде на Netflix на початку 2022 року.

"Дім дракона"

"Дім дракона" — приквел суперпопулярного гіта HBO "Гра престолів". Події в ньому відбуватимуться за довгих 200 років до того, що було показано у фіналі "Гри престолів". Сюжет розповість про "Танці Драконів" — громадянську війну, причиною якої стала криза між двома гілками дому Таргарієнів. Війна розгорнеться між принцесою Рейнір Таргарієн і принцом Ейгоном Таргарієном, які одночасно оголосили про свої права на Залізний трон... Головну чоловічу роль зіграє Метт Сміт, відомий за роллю принца Філіпа в "Короні".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.