До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий трейлер другого сезону серіалу "Оповідь служниці"

Фанати "Оповіді служниці" вже позначили 25 квітня в своїх календарях. Саме цього дня відбудеться прем'єра другого сезону найочікуванішого серіалу весни. Vogue.ua вже писав про те, які випробування очікують на Джун (персонаж Елізабет Мосс) після втечі з родини командора Фреда Уотерфорда, а тепер автори екранізації порадували трейлером з новими подробицями.

Реклама

"Це такий вигляд має свобода? Що станеться після того, як я виберусь? Найімовірніше, виходу немає. Галаад всередині нас", – з такими запитаннями Фредова залишає будинок своїх господарів. Як і очікували, нове відео ще більш похмуре, жорстке і драматичне. Головний тизер – Фредова з'являється в незвичному для себе одязі, червону мантію змінює сукня кольору хвої і сірий кардиган. Для тих, хто читав роман Маргарет Етвуд – це вірне посилання до уніформи нижчого стану служниць. Чи стане Джун однією з них? Залишилося дочекатися квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.