До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 новинок Netflix, які варто подивитися в червні

Фінальний сезон "Гострих картузів", документальна стрічка про Дженніфер Лопес і її шлях до успіху, та блокбастер з Крісом Гемсвортом – серед найцікавіших новинок червня.

"Спайдерхед"
"Гострі картузи"

Шостий і фінальний сезон блискучого серіалу. У нових епізодах сімейство Шелбі продовжить війну проти політика Освальда Мослі, а також зустрінеться з таємничим новим персонажем. Серіал "Гострі картузи" може похвалитися одним з найнеперевершеніших акторських складів на британському телебаченні. Головну роль Томаса Шелбі в шоу виконує Кілліан Мерфі, а знімальний майданчик з ним ділять зірка серіалу "Хід королеви" Аня Тейлор-Джой, Том Гарді ("Веном"), Сем Клафлін, Пол Андерсон.

Реклама

10 червня

"Дженніфер Лопес: "Половина" (Jennifer Lopez: Halftime)

Талановита співачка та успішна бізнесвумен, любляча мати й щаслива наречена Бена Афлека – здається, що 50-тирічна Дженніфер Лопес ідеальна жінка, супергероїня, наче персонажка Marvel. Але насправді за ідеальним життям стоїть щоденна тяжка робота над собою, а також сумніви та хвилювання. Про те, що значить бути Дженніфер Лопес, розповість документальний фільм "Дженніфер Лопес: Половина", присвячений 50-річчю суперзірки. Фільм задокументував життя зірки впродовж року напередодні її 50-річчя. Цього року співачка дала велике турне, а у фільмі каже, що для неї було дуже важливо відзначити своє 50-річчя концертним туром. "Як для жінки було важливо це зробити, дати людям зрозуміти, що ви не можете списувати жінок у певний момент їхнього життя, – сказала вона. – Ви стаєте дедалі кращими, якщо відкриті до розвитку та досвіду зростання".

14 червня

Дурак от Бога/God's Favorite Idiot

Кларк дотепний і недолугий, звичайний офісний працівник. Але сам бог обирає його, щоб Кларк врятував світ. Допоможе йому в цьому офісна пасія у виконанні неймовірної комедійної акторки Меліси Макарті.

15 червня

"Спайдерхед" (Spiderhead)
Недалеке майбутнє, в якому технології дійшли нечуваного рівня розвитку. В’язень суперсучасної в’язниці бере участь в експерименті: вживає речовини, що керують емоціями, і якоїсь миті ставить питання про цілі експерименту... Якщо вас раптом не зацікавив цей футуристичний сюжет, то точно зацікавить акторський склад: в’язня грає Майлз Теллер, зірка фільмів "Дивергент" та "Одержимість", а того, хто над ним експериментує, – беззмінний Тор, суперзірка фільмів "Тор" та "Месники" Кріс Гемсворт. Режисер Джозеф Косінські, відомий за фільмом "Топ Ган".

17 червня

The Wrath of God

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.