До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 фільмів та серіалів Netflix, які ми дивитимемося цього літа

Дакота Джонсон в екранізації останнього роману Джейн Остін, блокбастер з Райном Гослінгом та спортивна драма з Адамом Сендлером – ми зібрали найцікавіші новинки, які підготували Netflix цього літа.

Дакота Джонсон у фільмі "Переконання"
"Дивні дива"

Згідно з Netflix, 4-й сезон почнеться за шість місяців після "Битви в „Старкорті"" 3-го сезону. Тизери серіалу показують, що шериф Гоппер не мертвий, як могло видатися в останньому епізоді. Насправді він живий і здоровий, перебуває десь у радянській Росії. Четверта частина "Дивних див" буде майже вдвічі тривалішою за будь-який попередній сезон, саме тому реліз розділили на дві частини. Перша половина серій вийде 27 травня, а інша — 1 липня.

Реклама

1 липня

"Дорога до НБА"

Коли невдачливий баскетбольний скаут знаходить потенційну суперзірку в Іспанії, він збирається довести, що вони мають усе необхідне, щоб потрапити в НБА. Так звучить синопсис цієї захопливої спортивної драми з Адамом Сендлєром у головній ролі. Його герой – баскетбольний скаут-невдаха, який мріє відродити свою кар'єру та повернутися у великий спорт, який насправді любить."Дорога до НБА" – захоплива драма про пристрасть та любов до своєї справи.

8 червня

"Гострі картузи"

Ті, хто ще не встиг подивитися фінальний шостий сезон "Гострих картузів", зможе це зробити зовсім скоро – на Netflix шоу з'явиться 10 червня. У нових епізодах сімейство Шелбі продовжить війну проти політика Освальда Мослі, а також зустрінеться з таємничим новим персонажем. Серіал "Гострі картузи" може похвалитися одним із найнеперевершеніших акторських складів на британському телебаченні. Головну роль Томаса Шелбі в шоу виконує Кілліан Мерфі, а знімальний майданчик з ним ділять зірка серіалу "Хід королеви" Аня Тейлор-Джой, Том Гарді ("Веном"), Сем Клафлін, Пол Андерсон.

10 червня

"Небезпечні зв'язки"

Нова версія культового класичного роману Шодерло де Лакло "Небезпечні зв'язки" 1782. Дві його найвідоміші екранізації ви точно бачили – це стрічка 1988 року з Джоном Малковичем, Умою Турман та Мішель Пфайфер, і версія 1999 року "Жорстокі ігри", на якій виросли всі підлітки того часу – з Сарою Мішель Геллар, Райаном Філіппом та Різ Візерспун. У новій інтерпретації, що вийде на Netflix, ми бачимо 17-річну Селену, ідеалістку. Вона вірить в абсолютне кохання і більше цікавиться читанням, ніж соціальними мережами. Вона готується якийсь час пожити окремо від нареченого П'єра, поїхавши з Парижа в Біарріцу. Дуже швидко їй доводиться зіткнутися зі злою елітою своєї нової школи, якою правлять колишня зірка великого екрану та королева Iнстаграму Ванесса, а також знаменитий серфер Трістан, водночас небезпечний і спокусливий.

8 липня

"Переконання"

Дакота Джонсон грає головну роль в адаптації останнього роману Джейн Остін "Переконання", що був опублікований у 1817 році. Енн Елліот – молода дівчина, чия "пихата сім’я близька до банкрутства". Вісім років тому вона не погодилася на шлюб з Фредеріком Вентвортом, тому що він був бідним морським офіцером. Кілька років по тому Енн Елліот з’ясовує, що він геть змінився. Фредерік повертається з війни з високим військовим званням, статком і мрією створити родину. Проте він більше не прагне одружитися з Енн, розчарувавшись у ній. "Переконання" – одна з найочікуваніших прем'єр цього року, і особливо цікаво подивитися на перевтілення Дакоти Джонсон на героїню епохи регентства.

15 липня

"Сіра людина"

"Сіра людина" – довгоочікуваний трилер Ентоні та Джо Руссо, режисерів популярної серії фільмів про Месників. Райан Гослінг грає колишнього агента ЦРУ Курта Джентрі, який після конфлікту з начальством залишає службу і стає найманим убивцею. Використовуючи свої навички, він з легкістю справляється зі своєю роботою і швидко стає затребуваним кілером, отримавши прізвисько Сірий чоловік. Його справжня особистість невідома нікому, крім його колишнього колеги Ллойда Генсена, який має намір повернути його ЦРУ за будь-яку ціну. Крім Гослінга. у фільмі знялися Кріс Еванс та Ана де Армас. Брати Руссо обіцяють, що цей фільм перетвориться на цілий кіновсесвіт.

з 15 липня

Uncoupled

Ніл Патрік Гарріс, зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" й один із найяскравіших комедійних акторів нашого часу, грає щасливого мешканця Мангеттена у новому серіалі "Незв’язані". Він грає Майкла, одруженого жителя Мангеттена, який вважав своє життя ідеальним, поки чоловік, з яким вони були разом 17 років, не здивував його, вийшовши за двері. Упродовж ночі Майклу доводиться зіткнутися з двома кошмарами — втратити того, кого він вважав своєю спорідненою душею, і раптом виявившись одним-єдиним самотнім 40-річним геєм у Нью-Йорку.

29 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.