До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 дорам, які обов'язково слід подивитися

Дорами — корейські серіали різних жанрів, що є окремим надбанням корейського телебачення. Дорами неймовірно популярні у глядачів з усього світу завдяки своїй незвичайності й можливості познайомитися з культурою Азії. Vogue.ua розповідає, які 5 дорам слід подивитися.

"Лікар-чужеземець" (2014)

У Північній Кореї живе талановитий молодий професор Пан Хун. До Північної Кореї він переїхав ще у дитинстві разом зі своїм батьком — їх відправили сюди примусово. Пан Хун мріє стати таким же добрим лікарем, як і його батько. Йому вдається переїхати до Південної Кореї й стати успішним хірургом, проте у Північній Кореї залишається його кохана дівчина.

Реклама
"Жінка з гідністю" (2017)

Ця детективна історія про багату сім'ю, в якій таємниче гине глава сімейства пані Пак. Кожен член сім'ї стає підозрюваним, а детектив має знайти відповіді в цій заплутаній ситуації.

"Готель дель Місяць" (2019)

Раніше тут зупинялися знаменитості, а тепер у готелі, що втратив колишню розкіш, немає нічого особливого. Окрім примар, яких виявляє новий керівник готелю Ко Чхан Сон. Чи стане знову "Дель Луна" надбанням Сеула і що робитиме Ко Чхан із потойбічними мешканцями? Таємниці розкриваються упродовж 16 серій..

"Тюремне життя" (2017)

Відвертий і жорсткий серіал. Зірка баскетболу Кім Дже Хек потрапляє у в'язницю відбувати покарання за перевищення сили під час самооборони. Він опиняється у абсолютно нових для себе обставинах. В оточенні похмурих історій, грубого гумору й брутальної лексики. Досвід перебування у в'язниці точно вплине на спортсмена.

Lie After Lie (2020)

Цікавий сюжет цього серіалу описує життя жінки Джі Юн Су, яка після вбивства свого чоловіка-аб'юзера потрапляє до в'язниці. У в'язниці жінка народжує доньку. Дівчинку віддають на удочерення одному журналістові, а Джі Юн продумує план, як возз'єднатися з дочкою. І чим ближче жінка до досягнення своєї мети, тим сильніше хвилювання, адже весь її план ґрунтується на брехні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.