До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових різдвяних фільмів і серіалів Netflix

Хтось любить переглядати "Сам удома", а хтось завжди шукає нових вражень. Про найцікавіші різдвяні фільми та серіали Netflix читайте нижче.

"Замок на Різдво"
"Замок на Різдво"

Рейтинг найпопулярніших фільмів Netflix в Україні очолила романтична комедія "Замок на Різдво". Брук Шилдс грає знамениту американську письменницю Софі Браун, яка напередодні Нового року їде до Шотландії, щоб уникнути скандалу, пов’язаного з виходом нової книги. Там вона закохується в шотландський замок, у якому зупиняється, — а також знайомиться з його таємничим господарем, похмурим шотландським герцогом. Фільм знімали в розкішній готичній садибі в Единбурзі, тож ефектні декорації й мальовничі шотландські краєвиди забезпечені. Кінокритики вже встигли помітити, що "Замок на Різдво" — ідеальний фільм для "різдвяної втечі" в казковий світ.

Реклама
"Хлопчик на ім’я Різдво"

"Цілеспрямований юний Ніколас вирушає назустріч долі в чарівну країну, населену ельфами. Він має знайти батька й повернутися додому з надією" — так чарівно звучить синопсис цього різдвяного фільму. Його зняли за мотивами бестселера британського автора Метта Гейґа: події стрічки відбуваються у Фінляндії, разом з героєм глядачі помандрують за Полярне коло.

"Тривожні люди"

"Тривожні люди" — екранізація однойменного бестселера шведського письменника Фредріка Бакмана. Це дуже самобутня й зворушлива історія про невдале пограбування банку, що відбувається напередодні Нового року. Грабіжник, тікаючи від поліції, опиняється у квартирі, яку в цю саму мить показує клієнтам рієлтор. Герой бере в заручники вісім осіб, але в підсумку сам стає заручником цих тривожних і незвичайних людей. Докладніше про книгу Фредріка Бакмана читайте в нашому матеріалі.

"Закохатись у протилежність"

Головні герої романтичного французького серіалу "Закохатись у протилежність" — популярний репер і журналістка, між якими виникає "сумнівна у своїй перспективності симпатія. Чи переросте це почуття у щось більше?". І якщо сюжет вам здається банальним, то варто сказати, що події відбуваються в Парижі, і це точно додасть серіалу певного шарму.

"Вільшанка Робін"

"Вільшанка Робін" — чарівний святковий мультфільм від творців популярних анімаційних фільмів "Баранчик Шон" і "Втеча з курника". Це історія про пташку, яка виросла серед мишей. Коли Робін підростає, то вирушає на пошуки сім’ї, щоб дізнатися правду про своє походження. Ця зворушлива історія відбувається напередодні Різдва й у легкій розважальній формі розкриває важливі теми про пошук себе й ідентичності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.