До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2021: найкрасивіші весілля знаменитостей

Якщо у 2020-му році практично всі весілля довелося скасувати або перенести на невизначений термін, то у 2021-му, з послабленням карантинних обмежень, багато знаменитостей все-таки змогли провести урочистості. Так, Періс Гілтон попрощалася з холостяцьким життям, пов'язавши себе шлюбом з Картером Реумом, Гвен Стефані узаконила свої стосунки з Блейком Шелтоном, з яким зустрічалася 6 років, а також зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз вийшла заміж за Чарлі Макдавелла. Підсумовуючи 2021 рік, Vogue.ua зібрав найкрасивіші весільні церемонії знаменитостей.

Весілля Жасмін Тукс і Хуана Девіда Борреро
Періс Гілтон і Картер Реум

11 листопада 2021 року Періс Гілтон вийшла заміж за бізнесмена Картера Реума, з яким зустрічалася близько двох років. Сама урочистість тривала три дні. Офіційна церемонія одруження пройшла в колишньому маєтку Bel Air покійного дідуся нареченої Беррона Гілтона. Як весільний образ наречена вибрала мереживну сукню Oscar de la Renta з пишною спідницею і розкішною довгою вуаллю з флористичною вишивкою. Після прийому в маєтку був карнавал на пірсі Санта-Моніки, а наступного дня — вечірка в стилі black tie. Крім головної сукні, в якій Періс говорила урочисту присягу, наречена мала ще три інші образи: витончену сукню з відкритими плечима і пишною спідницею Galia Lahav, сукню-кейп з бісером і камінням і коротку коктейльну. Серед гостей на весіллі було багато знаменитостей, серед яких Кім Кардяш'ян, Емма Робертс, Кайл Річардс, Пола Абдул і Ешлі Бенсон.

Реклама
Весілля Періс Гілтон і Картера Реума
Гвен Стефані і Блейк Шелтон

Гвен Стефані та її коханий Блейк Шелтон, з яким вона зустрічалася 6 років, офіційно стали чоловіком і дружиною 3 липня 2021 року. Весілля пройшло на ранчо нареченого в Оклахомі, де він побудував каплицю заради весілля з Гвен. Свій вінчальний образ наречена довірила легендарній дизайнерці весільної моди Вірі Вонг, яка розробила для неї дві сукні. Перше вбрання було виконане з шовкового жоржету з глибоким вирізом у формі серця, приталеним ліфом і довгою спідницею з ніжного тюлю. Фата нареченої була прикрашена символічною вишивкою — іменами молодят і дітей Гвен. Пізніше Гвен переодяглася в мінісукню з пишною спідницею з тюлю з квітковою аплікацією на талії, на якій були зображені голубки, що символізують молодят, і три пташечки, що уособлюють синів Стефані. Завершила образ коротка вуаль з флористичною вишивкою.

Весілля Гвен Стефані і Блейка Шелтона
Жасмін Тукс і Хуан Давід Борреро

У вересні американська топмодель Жасмін Тукс вийшла заміж за виконавчого директора Snapchat Хуана Девіда Борреро. Весілля закохані відсвяткували в столиці Еквадору, а церемонія одруження пройшла в католицькій церкві в центрі Кіто. Цього дня Жасмін була неперевершенью в розкішній сукні Zuhair Murad з мереживним верхом, пишною спідницею і шлейфом завдовжки 4,5 метра. Свій образ наречена доповнила лаконічними прикрасами: діамантовими сережками Ritani і обручкою. Взула модель білі атласні туфлі, зроблені на замовлення брендом Sarah Flint. Хуан же надяг двобортний смокінг Giorgio Armani. Подружки нареченої були одягнені в елегантні сукні Amsale.

Весілля Жасмін Тукс і Хуана Девіда Борреро
Лілі Коллінз і Чарлі Макдавелл

Актриса Лілі Коллінз, відома за серіалом "Емілі в Парижі", де зіграла головну роль, 4 вересня вийшла заміж за режисера Чарлі Макдавелла. Закохані провели камерну церемонію на мальовничих гарячих джерелах Дантон, розташованих у штаті Колорадо. Про весілля актриси стало відомо з її Iнстаграм-акаунту, де вона опублікувала романтичні світлини з нареченим. Цього дня Лілі надягла весільну сукню Ralph Lauren класичного силуету. Замість пишного образу наречена обрала поєднання вузького силуету і розкішного мережива. Сукня з довгими рукавами красиво підкреслювала її струнку поставу і робила схожою на порцелянову статуетку. Особливим елементом образу стала мереживна накидка з фатою-капюшоном.

Весілля Лілі Коллінз і Чарлі Макдавелла
Леді Кітті Спенсер і Майкл Льюїс

Одне з найгучніших весіль 2021 року пройшло 23 липня у старовинній віллі Aldo Brandini в містечку Фаркаті під Римом. Саме там племінниця принцеси Діани, леді Кітті Спенсер пов'язала себе шлюбом з мільярдером Майклом Льюїсом. Усього в нареченої було 5 розкішних весільних суконь, дизайн яких вона довірила своїм давнім друзям Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Головна весільна сукня нареченої була виконана у вікторіанському стилі: з високою горловиною, пишними плечима, витонченими ґудзиками спереду і довгим шлейфом. Цей образ став даниною поваги її матері Вікторії Ейткен, яка в 1989 році вийшла заміж за графа Спенсера в схожій сукні з таким же ліфом на ґудзиках і високим вирізом, але вже у відтінку айворі. Наступні чотири сукні нареченої були не менш вражаючими: сукня-бюстьє з тюлю в пастельно-блакитному відтінку, розшита рожевими квітковими візерунками; двоколірна сукня з відкритими плечима з об'ємною розписаною вручну спідницею і бантом на талії; мереживний образ з короткими рукавами і тривімирними квітковими мотивами і бантами, а також вбрання із золота й срібла з ніжним оздобленням із бісеру.

Весілля леді Кітті Спенсер і Майкла Льюіса
Сільвія Торасса і Джакомо Міссоні

Весілля з великим розмахом відзначив глава італійського модного Дому Missoni Джакомо Міссоні, який у листопаді 2021 року одружився з Сільвією Торасса. Урочистість відбулася за найкращими традиціями Італії: велика кількість гостей, тепла атмосфера, галасливі танці, гучні пісні та багато смачної їжі й вина. Спочатку замість класичної вечері-репетиції пара організувала перегони на картингу, потім була церемонія вінчання у святилищі Мадонни д'Ібернія в Чистерніно. Тим часом, вечірня частина заходу пройшла в легендарній масерії Torre Coccaro у Фазано, а недільний бранч — на території курортної резиденції Tenuta del Lauro в Локоротондо, що належить матері Джакомо Тане. Костюми нареченого пошило міланське ательє Sartoria Lazzarin із унікальних тканин Missoni. Наречена ж з'явилася у весільному образі з відкритими плечима і животом, пошитому на замовлення з ніжного мережива.

Весілля Сільвії Торасса і Джакомо Міссоні
Еліна Світоліна і Гаель Монфіс

16 липня перша ракетка України Еліна Світоліна, яка займає шостий рядок у світовому рейтингу WTA, вийшла заміж за коханого Гаеля Монфіса, з яким перебувала у стосунках уже кілька років. Головне спортивне весілля 2021 року відбулося в Швейцарії: розписувалися у Неоні, а сама вечірка проходила в готелі Four Seasons. Над весільним образом Еліна працювала разом із дизайнером Вірджилом Абло, внаслідок чого вийшов небанальний елегантний образ. Головне вбрання нареченої складалося з білого комбінезону з мереживною накидкою з написом "Love always wins" та знімної лавандової спідниці з фатину. Завершальною деталлю стали туфлі Le Silla. Позаяк Гаель подарував Еліні на заручинах каблучку GRAFF, то й обручки молодята вибрали цього бренду.

Весілля Еліни Світоліної і Гаеля Монфіса
Аріана Гранде й Далтон Гомес

У середині травня таємну церемонію одруження провела співачка і володарка премії "Греммі" Аріана Гранде — вона вийшла заміж за Далтона Гомеса, агента з елітної нерухомості. Весілля відбулося вдалині від зайвих очей, у будинку співачки в Монтесіто, на ньому були присутні лише 20 близьких друзів і родичів. Весільну сукню для нареченої розробила Віра Вонг, яка на гала-вечорі Met Gal пообіцяла їй виконати її мрію. У такий важливий день Аріана одягла елегантну сукню-бюстьє з шовкового шармезу із завищеною талією та скульптурним вирізом. Весільне вбрання було доповнене ніжною вуаллю до плечей з акцентом на атласному банті, розташованому на фірмовому високому хвості співачки. Єдиними прикрасами образу стали сережки з перлами та діамантами Lorraine Schwartz і обручка. Весільний образ нареченої, який стилізувала Мімі Каттрелл, нагадував убрання, яке носила Одрі Гепберн у фільмі "Кумедна мордочка".

Весілля Аріани Гранде і Далтона Гомеса
Айві Гетті й Тобіас Енгель

У листопаді цього року правнучка Дж. Пола Гетті і одна зі спадкоємиць мільярдного статку, Айві Гетті, вийшла заміж за фотографа Тобіаса Олександра Енгеля. Церемонію одруження провела спікерка палати представників Ненсі Пелосі в мерії Сан-Франциско, а масштабна урочистість тривала кілька днів. До вівтаря наречена йшла в сукні, створеній Джоном Гальяно для Maison Margiela Haute Couture. Вінчальне вбрання Айві було прикрашене уламками дзеркал, складеними в квітковий малюнок. Друга сукня нареченої, створена також за індивідуальним замовленням Джоном Гальяно, складалася з ніжної нюдової сітки з квітковими малюнками. Всього на весіллі були присутні 450 гостей, серед яких була актриса Аня Тейлор-Джой, відома за роллю геніальної шахістки в серіалі "Хід королеви", — вона була подружкою нареченої.

Айві Гетті й Тобіас Енгель

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.