До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ексклюзив: все про весільний образ Еліни Світоліної

16 липня перша ракетка України Еліна Світоліна, яка нині посідає шосту сходинку у світовому рейтингу WTA, вийшла заміж за коханого Гаеля Монфіса, з яким перебувала в стосунках вже кілька років. Головне спортивне весілля року відбулося у Швейцарії, а ексклюзивно для vogue.ua Еліна розкрила всі таємниці свого святкового образу й не тільки.

Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаВесілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса
Про освідчення

Освідчився Гаель дуже романтично — сталося це в горах, у Швейцарії. Я щойно приїхала зі складного турніру в Маямі, а він знає, як я люблю відпочивати саме на природі — ходити в гори, купатися в термальних джерелах, просто дихати чистим повітрям. І коли ми пішли на прогулянку схилами, він чомусь дуже нервувався і довго шукав якогось усамітненого місця, але я не відразу це помітила. У фіналі чотиригодинної прогулянки він все-таки знайшов локацію без людей та освідчився.

Реклама
Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаВесілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса
Про готування до весілля

Формат весілля ми вибирали з трьох варіантів — камерний сімейний на 25 осіб, середній на 75 гостей і масштабний на 300 запрошених. У результаті вирішили обмежитися другим варіантом, оскільки через епідемію CoViD-19 у Європі діє безліч обов’язкових для дотримання правил щодо організації подібних заходів, і влаштувати пишне свято в таких обставинах проблематично. Готуванням я опікувалася разом з розпорядником з боку женевського готелю Four Seasons, де відбувалися врочистості. Від послуг спеціальних весільних агенцій я відмовилася й була максимально залучена в увесь процес готування. Це було досить довго, але це приємні для мене клопоти. Весілля тривало один день — удень ​​реєстрація шлюбу в Неоні (Швейцарія), а ввечері вже коктейль і весілля в готелі.

Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаВесілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса
Про весільний образ

Над весільним образом я працювала разом з дизайнером Вірджилом Абло, засновником бренду Off-White й креативним директором чоловічої лінії Louis Vuitton. Ми з ним знайомі давно і я була впевнена, що саме він допоможе втілити в життя мою мрію. За час готування ми дуже здружилися й увесь творчий процес відбувався максимально легко. Він зробив усе, як я хотіла, і продумав абсолютно всі дрібниці. У підсумку така увага до деталей допомогла почуватися дуже впевнено й не сумніватися в собі ні на йоту.

Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаЕліна Світоліна

Мені сподобалося, що Вірджил не нав’язував власну думку, а слухав мене, пішов на авантюру з кольоровими деталями у весільному образі й робив усе, щоб мені сподобалося. До речі, конкретного джерела натхнення я не мала — мікс різноманітних малюнків, знайдених в Instagram і Pinterest, а також талант Вірджила Абло допомогли створити сукню моєї мрії. Взуття до неї я підібрала від італійського бренду Le Silla.

Еліна Світоліна

Всього я мала три образи — інші два знайшла в київському салоні Novias, коли приїжджала сюди у квітні. Біла сукня мене полонила своєю мінімалістичністю, але водночас ефектним зовнішнім виглядом, а в блискучому міні було так зручно танцювати вже у фіналі нашої весільної вечірки.

Еліна Світоліна
Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаЕліна Світоліна

До речі, шовковий халат з пір’ям, у який я вбралася, коли готувалася до весілля в номері готелю, також створено в Україні. Це бренд The ​​Robe, що спеціалізується на шовковому одязі для дому та відпочинку. Як українці мені важливо було підтримати наші місцеві лейбли. Я дружу з багатьма українськими дизайнерами.

Еліна Світоліна
Аксесуари

З аксесуарів я вибрала лише діамантові сережки й браслет досить мінімалістичного дизайну. Мені сподобався британський бренд Maximilian, у прикрасах якого я знайшла правильний мікс святковості й лаконічності. На момент пошуку коштовностей я вже знала, що в мене буде зібране волосся, тому головний акцент в образі хотілося зробити саме на сережках.

Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаЕліна Світоліна
Про обручки

Ми з Гаелем шанувальники класики, тому вибрали обручки ювелірного дому GRAFF, який уже впродовж 60 років робить одні з найкращих прикрас у світі, що не втрачають своєї актуальності. Каблучка для заручин, з якою Гаель освідчувався, також належить цьому лондонському бренду.

Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля Монфиса
Весілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса
Про б’юті-образ

Якщо під час створення сукні мені хотілося чогось надзвичайного, то під час вибору б’юті-образу ми з візажистом зробили ставку на легкість і природність. Оскільки весілля тривало один день, мені треба було, щоб і об 11 ранку, і о першій годині ночі мій макіяж мав свіжий та охайний вигляд. Зачіска також була максимально простою — легкий жмуток, що не заважає впродовж дня.

Еліна Світоліна
Про образ Гаеля Монфіса

У Гаеля, як і в мене, було два образи. На денне святкування він вибрав фіолетовий костюм, до того ж на момент купівлі не знав, що й моя сукня буде в такій самій колірній гамі. Другий образ — класичніший у чорно-білому кольорі. Обидва вбрання для нього підготували в міланському ательє бренду чоловічого одягу Boggi.

Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаГаель Монфіс
Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаГаель Монфіс
Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаГаель Монфіс
Про медовий місяць

Медовий місяць ми перенесли на листопад — це саме час закінчення тенісного сезону, коли можна трохи видихнути. Відразу після весілля ми вирушили в Токіо, де вже готуємося до виступу на Олімпійських іграх. Потім у календарі США й Канада, де пробудемо майже всю осінь. Влаштувати медовий місяць плануємо у Гваделупі й на Мартініці, де живуть батьки Гаеля і де він проводив багато часу в дитинстві. Він хоче познайомити мене ближче з культурою рідних і важливих для нього місць.

Свадьба Элины Свитолиной и Гаэля МонфисаВесілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса
Весілля Еліни Світоліної та Гаеля Монфіса

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.