До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові фото з весілля Періс Гілтон

Тепер це офіційно: Періс Гілтон стала дружиною. Підприємиця й зірка реаліті-шоу 11 листопада 2021 вийшла заміж за бізнесмена Картера Реума в колишньому маєтку Bel Air покійного дідуся нареченої Беррона Гілтона, спадкоємця власника готелю Конрада Гілтона. На масштабних урочистостях, що тривали три дні, були присутні Тесса Гілтон, Галле Реум, Емма Робертс, Кім Кардаш’ян Вест, Кайл Річардс, Пола Абдул та Ешлі Бенсон. Наречена мала чарівний вигляд у чотирьох весільних сукнях, дві з яких створили Oscar de la Renta, а наречений вибрав темно-синій смокінг Ermenegildo Zegna. Vogue.ua розповідає, як минуло весілля Періс Гілтон і показує нові фото зі свята.

Весілля Періс Гілтон і Картера Реума

Пропозицію вийти заміж Періс дістала в лютому під час спільної відпустки на приватному острові у свій день народження. "Того дня в нас була запланована фотосесія на пляжі, а натомість він мені освідчився, — згадує вона. — Це було так романтично! Всі мої найближчі родичі й друзі вирішили теж мене здивувати й прилетіли, щоб застати цю пам’ятну мить". Дизайн каблучки для заручин розробив ювелір Жан Дуссе, праправнук Луї Картьє. Діамант смарагдового огранювання був натхнений класичною естетикою артнуво й склепінчастою скляною стелею Великого палацу.

Реклама

У жовтні Періс і Картер влаштували вечорини в Лас-Вегасі. Не обійшлося й без bridal shower (гостини з нагоди вручення подарунків майбутній нареченій напередодні її весілля) на тему казки "Аліса в Країні Див", яку для нареченої влаштували мама Кеті Гілтон, сестра Нікі Гілтон-Ротшильд і близька подруга Тіна Чен Крейг. Дату весілля також вибрали особливу. "11:11 — мій улюблений час, — каже вона. — Він нагадує загадати бажання й бути відкритою дивам. 11.11 — особлива дата для нас з Картером. Вона символізує нашу історію кохання, яка, як ми обидва знали, обов’язково відбудеться".

Весільний образ Періс Гілтон

Отже, під пісню Can't Help Falling in Love у виконанні співачки Кім Петрас наживо Періс вийшла до вівтаря в мереживній сукні Oscar de la Renta з пишною спідницею і розкішною довгою вуаллю з квітчастою вишивкою. "Ми витратили місяці на створення моєї ідеальної сукні з чудовими дизайнерами Oscar de la Renta, Фернандо Гарсією і Лаурою Кім, — каже Періс. — І мені неймовірно подобається результат. Я хотіла щось непідвладне часу й елегантне — вийшло саме так, як я хотіла". Її стиліст, Семмі Кей, допоміг їй вибрати аксесуари, тоді як за її зачіску відповідав Едуардо Понсе, а макіяж зробив Стівен Табімба. "Нашим натхненням була краса поза часом. Всі прагнули, щоб Періс мала сучасний та елегантний вигляд водночас. Сукня — справжній витвір мистецтва, і ми не хотіли відвертати від неї увагу. Все вийшло стримано й зі смаком", — розповів Едуардо.

Крім головної сукні, у якій Періс дала обітницю, вона мала ще три інші образи. Згодом увечері вона з’явилася в делікатному вбранні з відкритими плечима й пишною спідницею Galia Lahav, яку доповнила блискучою діадемою. В арсеналі нареченої була ще сукня з кейпом, розшитим бісером і камінням Pamella Roland, і коротка коктейльна сукня з тафти Oscar de la Renta.

Весільний образ Періс Гілтон

Подружки нареченої, зокрема Тесса Гілтон, Галле Реум, Брук Брінсон, Вітні Девіс, Фарра Альджуфрі вдягнули рожеві шовкові сукні Alice + Olivia, а роль фрейліни дісталася сестрі Періс Нікі (теж у сукні Alice + Olivia). Тим часом сам наречений вибрав темно-синій шовковий однобортний смокінг Ermenegildo Zegna. Для друзів нареченого пошили смокінги Nigel Curtiss, які доповнювали туфлі Scarosso, краватки-метелики Shawn Christopher, шкарпетки Dead Soxy й запонки Cartier. "У дитинстві я завжди казала собі, що вийду заміж у маєтку мого дідуся. Я уявляла, як влаштую тут своє казкове весілля, і надзвичайно, що моя мрія здійснилася. Це місце викликає стільки спогадів — і бути тут в оточенні близьких людей багато важить для мене".

Весільний образ Періс Гілтон

Щойно наречений і наречена виголосили заповітне "Так", гості зібралися в шатрі, де Демі Ловато влаштувала дійство. Співачка виконала пісню "I Will Always Love You". А перший танець молоде подружжя танцювало під пісню "Just the Way You Are" Бруно Марса. "Упродовж багатьох років я шукала того самого, — розповідає Періс на ранок після весілля. — Людину, яка не тільки ділитиме зі мною мої мрії, а й захоче будувати спільне майбутнє. Я шукала частинку себе. Того, хто полюбить не бренд „Періс Гілтон", а справжню мене. Того, хто стане батьком моїх майбутніх дітей. Я неймовірно пишаюся нашою історією з Картером. І це лише початок". Більше світлин з весілля Періс Гілтон дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.