КУПИТИ КВИТКИ

Пишне італійське весілля супермоделі Маріякарли Босконо

Супермодель Маріякарла Босконо та олімпійський стрибун з жердиною Клаудіо Стеккі одружилися і влаштували веселе та яскраве весілля, де змішалися розкішні барокові інтер'єри, кутюрні вбрання та італійська пристрасть. Розповідаємо більше про цю церемонію.

Маріякарла Босконо та Клаудіо Стеккі
Маріякарла Босконо та Клаудіо Стеккі

Реклама.

Пара познайомилася в той період життя, коли ніхто з них не збирався знову занурюватися у відносини, але кохання перемогло. 44-річна Маріякарла на момент зустрічі жила в Нью-Йорку, а 32-річний Клаудіо між Римом та Флоренцією, тому закохані довгий час спілкувалися виключно за листуванням. Проте почуття витримали перевірку відстанню. Весільна церемонія відбулася 5 жовтня на віллі Вальгуарнера на Сицилії. Босконо пройшла до вівтаря у сукні Dolce & Gabbana з перероблених вінтажних сицилійських тканин та мережива, а Стеккі був вбраний у пошитий на замовлення костюм Zegna. Також для нареченої виготовили кейп з двох тисяч метрів плісованих тюльових смужок та корону з фарфорових квітів, прикрашених кристалами. Усього протягом дня Маріякарла приміряла три різні образи. "Я зразу знала, що не хочу класичну сукню, – розповідає Босконо. – І дуже рада, що в святкових образах нам вдалося поєднати референси зі світу кіно, моди та італійські артизанальні традиції".

Фото: @eliorosato

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.