До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні для зимової церемонії

Зимова пора — не тільки період новорічних свят і відпочинку в горах у стилі apres-ski, а й чудова можливість улаштувати весілля. Уявіть собі білі пухнасті замети, ніжні сніжинки й драматичний гірський пейзаж, який матиме стильний вигляд на світлинах. Багато знаменитостей вирішили не чекати настання літа, щоб сказати заповітне "Так". Серед них такі наречені, як Одрі Гепберн, Жаклін Кеннеді, Мерилін Монро й Бріджит Бардо. Vogue.ua зібрав наймодніші білосніжні сукні для зимового весілля.

Wona Concept
Вікторіанський стиль

Весільні сукні з високими мереживними комірами, що відсилають до вікторіанської естетики, — ідеальний вибір для зимової церемонії. Подібні образи були актуальні як 70 років тому, так і нині. Наприклад, 1956 року Грейс Келлі вийшла заміж за князя Реньє III у вінчальному вбранні із шовку, тафти, тюлю й валансьєнських мережив, яке розробила дизайнерка Гелен Роуз. Цього ж року племінниця принцеси Діани, леді Кітті Спенсер пішла до шлюбу в мереживній сукні у вікторіанському стилі Dolce & Gabbana. Схожі сукні ви можете побачити у весільних колекціях: Wona Concept, Victor & Rolf, Anne Barge та Grace Loves Lace.

Реклама
Anne Barge Bridal
Grace Loves Lace Bridal
Wona Concept
Цупкий атлас

Чисті лінії, жіночні силуети й мінімалістичні матеріали — позачасова класика весільної моди. Вінчальна сукня із цупкого атласу — ідеальний вибір для зимових врочистостей. На перший погляд, прості сукні з атласу гарні тим, що вони не відвертають погляду від самої нареченої, у них ви не змерзнете, а багато років по тому ваш весільний образ матиме як і раніше актуальний вигляд. Vivienne Westwood показали у своїй колекції пишну сукню-бюстьє відтінку айворі, Justin Alexander запропонували лаконічне вбрання з довгими рукавами, подібне до весільного образу принцеси Євгенії, а Galvan зробили ставку на мінімалістичну атласну сукню, що стане вам у пригоді й після весілля.

Vivienne Westwood Bridal
Justin Alexander Bridal
Galvan
Кейпи

Один з головних трендів весільної моди осінь-зима 2021/2022 — сукні-кейпи. Вінчальні сукні з невагомими накидками — цікава альтернатива традиційній фаті. У колекції Verdin Bridal ви знайдете жіночну сукню з акцентною деталлю у вигляді шовкового кейпа, який можна зняти на бажання, у Jenny Packham Bridal — весільну сукню-кейп з розшитими плечима, а в Galia Lahav Bridal — мерехтливу сукню з невагомою накидкою в стилі принцес.

Verdin Bridal
Jenny Packham Bridal
Galia Lahav Bridal
Банти

Об’ємні банти — одна з улюблених стилістичних деталей дизайнерів у цьому сезоні. Пропонуємо цієї зими придивитися до мінімалістичної сукні Rebecca Vallance, яку дизайнерка прикрасила великим бантом на спині, пишного вбрання з ефектним бантом Sebastian Luke або до елегантного образу з атласу Legends Romona Keveza з вишуканою деталлю на плечі.

Rebecca Vallance Bridal
Sebastian Luke Bridal
Legends Romona Keveza Bridal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.