Модний гороскоп: як вдягатися знакам зодіаку цього літа

Літо 2024 настільки насичене модними тенденціями, що в них або легко загубитися, або надзвичайно складно вирішити, який же тренд пасує вам найбільше. Vogue.ua вирішив спробувати полегшити цю місію й звернутися за порадою до планет. Так, ми дізналися, що Овни будуть найщасливішими, якщо першими випробують на собі найгучніший тренд сезону, Водолії (як завжди) сміливо міксуватимуть непоєднуване і матимуть в цьому бездоганний вигляд, а Діви залишаться вірними мінімалізму та лаконічності. Швидке уточнення: щоб планети точно підказали, як вам вдягатися та проявлятися зовні, найкраще робити розбір за асцедентом чи Венерою. Однак і по Сонцю, як це робимо ми, можна дізнатися дещо важливе. Отже, розповідаємо, як вдягатися кожному знаку зодіаку цього літа.

Овен, 21 березня – 20 квітня

Овен, як перший знак, любить бути найпершим в усьому, тому цього літа представниці знаку можуть сміливо додавати у свої образи яскраві елементи та адаптувати нові модні тенденції під свій стиль. Наприклад, як знак, який любить комфортний та зручний одяг й отримує заряд натхнення від спорту, додати у свій гардероб спортивні шорти буде вдалим рішенням. Натомість для більш вишуканих образів можна спробувати поєднання із тенісною спідницею. Аксесуари обирайте яскраві, які підкреслять вашу вогняну натуру — наприклад, червону кепку, шкарпетки, протисонцеві окуляри в яскравій оправі чи босоніжки UGG.

Getty Images

Телець, 21 квітня — 21 травня

Оскільки Тельцями керує Венера, то представниці цього знаку поєднують в собі невимушену жіночність та раціональний підхід до шопінгу. Цього літа представницям знаку варто пригледітися до богемного стилю, який є чи не головним у 2024 році. Стиль бохо об'єднує в собі те, що так люблять Тельці: натуральні м'які тканини, природні відтінки та ніжні силуети. А найближчі місяці в гардеробі точно знадобляться летючі бохо сукні, лляні штани та еспадрильї.

Getty Images

Близнюки, 22 травня – 21 червня

Близнюкам притаманно стежити за всім новим та сучасним, надихатися стилем інфлюенсерів та обирати бренди міддлсегменту. Любительки слідувати модним тенденціям, на щодень представницям знаку варто обирати розслаблений стиль. Влучним будуть образи в стилі smart casual, а колірна палітра має містити світлі відтінки та зокрема блакитний. Так, цього літа оберіть модну річ у відтінку baby blue — це може бути прозорий топ, босоніжки чи атласна сукня. Також зверніть увагу на речі з асиметрією.

Getty Images

Рак, 22 червня — 22 липня

Ніщо не опише краще стиль Раків цього літа за тенденцію на girly girl настрій. В її основі все, що асоціюється з дівочістю, ніжністю та м'якістю. Ідеальним вибором для представниць знаку стануть сукні із флористичним принтом, спідниці frou frou та сукні babydoll. Якщо ви більше любите штани, вдягайте штани палаццо. На верх — легкі блузи та сорочки. Зверніть увагу на речі в стилістиці бохо — топи кроше та сукні гарно підкреслять вашу фемінність.

Getty Images

Лев, 23 липня — 23 серпня

Леви мають сяяти цього літа. Сяяння можна інтерпретувати буквально, обравши сяйливі джинси для літніх образів, або метафорично, зробивши інвестицію в сумочку преміумсегмента чи додавши у свій гардероб яскраві елементи одягу, як-от колірну в'язану спідницю, вишукані слінгбеки на фігурних підборах чи коштовні прикраси. Представниці цього знаку завжди вміють яскраво проявитися та запам'ятатися. Коли Овни прагнуть бути найпершими, то місія Левів — бути найкращими.

Getty Images

Діва, 23 серпня — 22 вересня

Smart casual — ідеальний варіант стилю для Дів. Представниці цього знаку зазвичай є прихильницями лаконічності та стриманості. Цього літа обирайте стримані земляні кольори та спокійні природні відтінки. Серед сучасних трендів придивіться до позачасових елементів одягу, які завжди мають влучний вигляд. Ми радимо звернути увагу на балетки, опанувати вишукане носіння лляних штанів та суконь й пам'ятати про джинсові мідіспідниці.

Getty Images

Терези, 23 вересня — 23 жовтня

Терези — це ще один знак, управителькою якого є Венера. Тому представниці цього знаку мають виключну енергію жіночності, ніжності та вишуканості. Часто дівчата Терези мають гарну фігуру, а саме лінії талії, грудей та стегон. Через те, що представниці Терезів мають вроджений шарм та відчуття стилю, вони самостійно здатні створювати виключні модні образи, які підкреслюють і їх зовнішність, і характер. Цього літа радимо надихатися естетикою coquette та обирати пасторальні сукні з-поміж інших.

Photo: Instagram @kendalljenner

Скорпіон, 24 жовтня — 22 листопада

Найпровокативніший серед усіх знаків. Представницям знаку цього літа буде з чого обрати, щоб підкреслити свою вроджену сексуальність та бажання чіпляти погляди. Отже! Тренд на прозорість може стати вашим другим "я", шкіряні елементи гардероба, як мініспідниці, шорти та топи заслуговують вашої уваги. Також, спробуйте поєднання шортів з високими чоботами та bubble спідницю.

Getty Images

Стрілець, 23 листопада — 21 грудня

Нестандартні мислителі та любителі уваги, Стрільці вміють створювати образи із речами, які інші ніколи б не поєднали. А коли ще експериментувати, якщо не влітку?! Грати із текстурами, кроєм та формами має бути улюбленим хобі представниць знаку. Цього літа вам теж варто звернути увагу на стиль бохо, якому притаманні поєднання незвичних речей із нетривіальними аксесуарами. Також радимо спробувати таку прикрасу, як браслет на біцепс у комбінації із майкою, шортами бермудами та кроксами.

Getty Images

Козоріг, 22 грудня — 20 січня

Козорогам притаманний діловий стиль. Так, як він личить представницям цього знаку, напевно, він не личить нікому. Оскільки 2024 рік багатий на одяг коричневого кольору, то навіть влітку Козороги можуть вдягати коричневі речі або обирати аксесуари у відтінках цього кольору. Ідеальним стилем для жінки Козорога є препі — в міру стриманий, зручний та виключно елегантний.

Getty Images

Водолій, 21 січня — 18 лютого

Найнестандартніший у своїх проявах знак зодіаку, який наперед відчуває майбутні тренди. Не дивуйтеся, якщо ваш знайомий Водолій просто зараз створив дивний образ, а вже за пів року так ходитимуть всі. Представниці цього знаку можуть по-своєму обігравати актуальні нині тренди або ж додавати у свої повсякденні образи яскраві елементи. Саме Водолій вийде на вулицю у поєднанні джинсів карго зі слінгбеками або доповнить спортивний образ металічними аксесуарами й це матиме бездоганний вигляд. Цього сезону для Водоліїв порада така: поєднуйте принти, кольори та текстури; обов'язково пробуйте нові тренди — як-от носити хустку замість футболки — та будьте оригінальними.

Getty Images

Риби, 19 лютого — 20 березня

Цього літа саме представниці знаку Риб найчастіше обиратимуть трендові ніжні кольори для своїх образів — цитриновий, baby blue, ніжно-зелений, цукерковий рожевий. Атласні сукні стануть ідеальним варіантом серед платтів. Також зверніть увагу на штани-саронг. Загалом, обирайте цього літа ніжні та вільні фасони, які підкреслять вашу мрійливість та надихнуть на реалізацію фантазій.

Гороскоп створено з допомогою Ольги Лівік, астрологині й авторки телеграм-каналу Astrolia

Популярне на VOGUE