До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня бохо + босоніжки: 5 способів носити цього сезону

Головні герої показів та стритстайлу сукні в стилі бохо, які вдягають на церемонії та у повсякденних образах. Бохо-сукні найкраще передають весняний настрій своїми легкими дизайнами та ботанічними мотивами, а ідеальне взуття до них босоніжки. Розповідаємо, як найкраще поєднувати найцікавіші сукні сезону з відкритим взуттям.

Etro
Etro

Реклама

Valentino
Valentino

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Богемна сукня-туніка з босоніжками гладіаторами

Сукні-туніки є символом богемного стилю. Яскрава сукня ідеально поєднується з босоніжками гладіаторами, які звивисто облягають щиколотку.

Christian Vierig
Christian Vierig

Taller Marmo
Taller Marmo

Amazon Essentials
Amazon Essentials

Біла сукня зі шльопанцями

Щоб створити відчуття богемності, необов’язково вдягати квітасту сукню. Білі бохо-сукні, туніки або сукні-сорочки з легких або напівпрозорих тканин є елегантним та універсальним варіантом. Вони є прикладом тенденції на тиху розкіш та мінімалізм, а комбінувати їх ідеально з однотонними шльопанцями з широкими перемичками.

Streetstyleshooters
Streetstyleshooters

Zimmermann
Zimmermann

Saint Laurent
Saint Laurent

Абстрактні візерунки та босоніжки з Т-подібними перемичками

Сукня бохо з абстрактним квітковим принтом зачаровує, а стильною деталлю до неї стають босоніжки на підборах з T-подібними перемичками.

Giovanna Battaglia Engelbert, Christian Vierig
Giovanna Battaglia Engelbert, Christian Vierig

Etro
Etro

Jil Sander
Jil Sander

Пишна бохо-сукня зі сріблястими босоніжками

Сукні в стилі бохо не обов’язково мають бути повсякденними. Наприклад, ця пишна модель з ніжними квітковими мотивами є прикладом стилю гіпі-шик. Широкий пояс на талії та сріблясті босоніжки на високих підборах додають образу витонченості.

H&
H&

Alexandre Vauthier
Alexandre Vauthier

Чорна бохо-сукня зі спортивними капцями

Богемна чорна сукня з подовженими рукавами та манжетами-воланами у поєднанні зі спортивними чорно-білими смугастими капцями додає шику простоти, і образ влучно стає повсякденним.

Zara
Zara

adidas
adidas

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.