До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: головні джинсові мідіспідниці цієї весни

На Тижнях моди весна-літо 2024 в Парижі та Копенгагені серед стрітстайлу неможливо було не помітити тренд на джинсові мідіспідниці. І оскільки гості Тижнів моди впливають на те, що ми будемо носити в повсякденному житті, настільки ж сильно, як і відомі дизайнери, прогноз такий цієї весни джинсові спідниці завдовжки до п'ят будуть усюди.

Монохромні джинсові образи не полишають трендів вже декілька років. Найпопулярнішою стала джинсова спідниця з розрізом спереду. На другому місці — довга пряма спідниця без розрізів. Також модниці обирають пишні джинсові спідниці А-подібного крою та трапецієві моделі. Найсміливіші стилізації поєднують спідницю нижче коліна поверх джинсів. Найпопулярнішим взуттям, яке обирають для образів з джинсовими мідіспідницями, є балетки та босоніжки на пласкій підошві. А загальний настрій тренду — що довша спідниця, то краще. Головне — обрати таку, в якій буде зручно рухатися. Дивимося, як це робили модниці на Тижнях моди.

Реклама

Photos: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.