До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пасторальна сукня — найжіночніший тренд весни-літа 2024

2024 рік продовжує пропонувати нам надзвичайно кокетливі образи. Тренд на пасторальні сукні спочатку став популярним у мережі TikTok його особливість в атмосфері, а саме у фемінній естетиці, яка ніби доведена до абсолюту.

Кендалл Дженнер. Photo: @kendalljenner
Кендалл Дженнер. Photo: @kendalljenner

Реклама

Настрій жіночності наче підкреслює первинну тендітність, теплоту й елегантність жінки. Пасторальні сукні зазвичай мають довжину міді та приталений силует, виокремлюючи жіночні лінії тіла. І хоча особливо ніжними є монохромні сукні без додаткових деталей, як продемонструвала Кендалл Дженнер, доповнення з флористичними принтами, мереживом та бантами, звісно, не залишають байдужими. Такі сукні, зокрема, обирає Лана Дель Рей.

Кендалл Дженнер. Photo: @kendalljenner
Кендалл Дженнер. Photo: @kendalljenner

Цього сезону ми завдячуємо популярності цього тренду Кендалл Дженнер та Селені Гомес, які пропонують найвишуканіші стилізації. Образ Кендалл Дженнер для Великодня приваблює простотою сукні від Rodarte та мінімалістичністю аксесуарів — така ніжність захоплює.

Селена Гомес натомість з’явилася у Нью-Йорку в чорній сукні з відкритими плечима від Oscar de la Renta — це надзвичайно елегантний варіант такого стилю. Гомес доповнила образ елегантними човниками Louboutin, прикрасами Pasquale Bruni та сумкою Saint Laurent.

Селена Гомес. Photo: Gotham
Селена Гомес. Photo: Gotham

Обидва образи показують, що можна бути кокеткою, — достатньо обрати одну несерйозну деталь. Гомес і Дженнер зупинилися на бантах, зробивши решту образів мінімалістичними. Цей тренд має розквітнути цього сезону!

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.