До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еспадрільї на пласкій підошві — гіт цього літа

Еспадрільї на пласкій підошві вже стали актуальним взуттям поточного сезону. Класичні еспадрільї завжди були невід’ємною частиною будь-якого літнього гардероба, хоча взуття на танкетці не завжди можна назвати практичним. У світі, де цінується комфорт, це традиційне взуття єгипетського походження було винайдено заново, щоб стати основним атрибутом у спекотну пору року.

Реклама

Однією з головних характеристик еспадрільїв цього літа є їхня різноманітність з точки зору матеріалів: від моделей з натуральних тканин, як-от льон і бавовна, до більш сучасних і складних варіантів — вони підлаштовуються під будь-які стилі. На подіумі еспадрільї на пласкій підошві у своїх весняно-літніх колекціях представили LudovicdeSaintSernin та Valentino, адаптуючи це взуття до власної естетики.

Valentino
Valentino

Як у своїх класичних версіях, так і в більш авангардних, наприклад, з металевим покриттям і з товстою підошвою, еспадрільї на пласкій підошві привернули увагу публіки, демонструючи потенціал цього традиційного взуття адаптуватися до найсучасніших тенденцій. На вулицях модних столиць різні кольори та принти зіграли вирішальну роль. З квітковими візерунками, беззаперечними лідерами цього сезону, чи зі смугами, еспадрільї стають справжніми витворами мистецтва, що відображають креативність як їхніх дизайнерів, так і тих, хто їх носить.

Крім кокетливої ​​естетики, такі еспадрільї виділяються насамперед комфортом. Їхня гнучка підошва в поєднанні з нетиповим дизайном, зі шнурівкою чи без, робить їх ідеальним вибором на щодень. Завдяки своїй невимушеній елегантності та чарівному середземноморському шарму, вони здатні покращити будь-який образ, незалежно від того, з чим їх поєднати — з атласною спідницею чи джинсами.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.