До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять крокси цього сезону

Під час тижнів моди в Мілані та Копенгагені сезону весна-літо 2024 серед героїв стритстайлу були модні ентузіастки, які нагадали нам про таке взуття, як крокси. Гумові шльопанці від Crocs з об'ємним закритим носком та вільною п'яткою, яку за бажання можна фіксувати перемичкою, зазвичай носять лікарі та кухарі адже це зручне взуття для постійної роботи на ногах. Але, як показує світ стритстайлу, це ще й модний стилістичний елемент.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Скандинавські дівчата взувають крокси в яскравих образах. Найпопулярнішою моделлю стали крокси на платформі. Модниці поєднують кислотно-рожеві капці із леопардовим принтом та кислотною зеленою мідісукнею. Комбінують крокси зі спеціальними яскравими прикрасами, які зручно кріпляться в дірочках цього взуття та різноколірним одягом.

Getty Images
Getty Images

Також сучасні модниці прихильні до чорних кроксів. Вони взувають їх як елемент, що привертає увагу формою, а не кольором. Було помічене поєднання чорних кроксів із мішкуватими джинсами карго та червоною мідіспідницею, з червоними колготами та блакитною сорочкою.

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Модниці обирають ці зручні шльопанці для прогулянок містом у звичному повсякденному поєднанні із легінсами, джинсовою спідницею та курткою. А ще — для проведення часу на фестивалі Coachella. Одним словом — чи то нетипове поєднання з максісукнею, чи то щоденний образ для швидкої прогулянки, — крокси варті уваги і заслуговують на місце в гардеробі.

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.