КУПИТИ КВИТКИ

Сяйливі джинси — найяскравіший тренд цього літа

Окрім гучного повернення вузьких джинсів, є ще одна джинсова тенденція, яка наробила багато шуму. Мова йде про сяйливі джинси, доповнені торочками, мішурою, лелітками, різноманітною вишивкою та всілякими прикрасами, далекими від традиційних класичних і функціональних штанів. Vogue.ua зібрав наймодніші сяйливі джинси, які буде вельми доцільно додати до свого гардероба.

Undercover
Undercover

Реклама.

Поштовхом до цієї тенденції стало шоу Undercover, де дизайнер Дзюн Такахасі оновив базові джинси за допомогою розкішних тканин, як-от шифон і мохер, щоб надати їм руху та фантазії. Ніжна золота мішура, яка ковзала по штанині вздовж зовнішніх швів, була однією з найбільш популярних деталей сезону. Основний меседж цих оригінальних речей, натхнених фільмом Віма Вендерса "Ідеальні дні" — про токійського прибиральника, який знаходить красу в найбуденнішому, — полягав у тому, що ніщо не є таким, як здається.

Gucci
Gucci

Під час показу круїзної колекції Gucci 2025 бренд представив штани з бісерними прикрасами, які спадали з джинсів. Ці каскадні торочки, що нагадували гавайську спідницю у версії Haute Couture, поєднувалися з трендовим мішкуватим денімом та класичними подовженими сорочками.

Stella McCartney
Stella McCartney

Stella McCartney, які відкрили показ осінь-зима 2024/2025 маніфестом про Матір-Землю, який прочитала Олівія Колман, вивели на подіум джинси зі вставками з екошкіри, а також всипані лелітками, відповідно до свого постійного прагнення показати, що стійка мода також може бути крутою. Masha Popova також звернулася до ISKO, глобального ековиробника джинсової тканини, в пошуках сировини для виготовлення своїх джинсів із заниженою посадкою з вишитими мотивами татуювання.

Masha Popova
Masha Popova

Естетика Western знайшла своє місце в колекції Louis Vuitton. Джинси французького бренду доповнені шкіряними вставками, торочками та квітами надзвичайного рівня майстерності.

Louis Vuitton
Louis Vuitton

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.