До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші сукні з флористичним принтом сезону весна-літо 2024

Сукні з квітковим візерунком — ідеальний одяг для початку весняного-літнього сезону. Це може звучати як кліше, але в моді діє правило: якщо щось є корисним, краще його не міняти. Цього року дизайнери створили нові версії квітчастих суконь, щоб дивувати та захоплювати: від елегантних міді та прозорих моделей до варіантів із гіперреалістичними принтами. Vogue.ua зібрав гід найгарнішими сукнями з флористичними візерунками сезону весна-літо 2024.

Реклама

У цьому сезоні квіткові мотиви представлені в авангардному прочитанні: природа не має меж, як і творчість. Квіткові водоспади, натуралістичні бутони, а також лотоси та ранункулюси, немов майстерно намальовані художником Густавом Клімтом, визначають новітню позачасову елегантність.

Короткі сукні

Valentino
Valentino

Coperni
Coperni

Серед незамінних суконь сезону весна-літо 2024 — маленька чорна та її пряма протилежність, модель білого кольору. Очевидно, з квітковим принтом або майстерною вишивкою.

Прозорі сукні

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Givenchy
Givenchy

Прозорі тканини продовжують залишатися одним із трендів поточного сезону, і квітчастих суконь це теж стосується, про що свідчать колекції Alexander McQueen і Givenchy.

Квіткові мідісукні

Coperni
Coperni

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Сукня довжини міді з квітковим принтом, яка ідеально пасує для найбільш шикарних образів, має бути у весняному гардеробі цього сезону. Робіть ставку на мінімалістичний крій.

Довгі квітчасті сукні

Zimermann
Zimermann

Max Mara
Max Mara

Довгі невагомі сукні з шифону або шовку з квітковим принтом — один із найромантичніших та елегантних трендів сезону весна-літо 2024. Для образу в стилі бохо поєднуйте їх із босоніжками на пласкій підошві.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.