До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Frou Frou — найгарячіша спідниця весни 2024

Найбільш кокетливим трендом весняно-літнього сезону є спідниця frou frou, яка прийшла до нас з 2000-х років, але вже в оновленій версії. Головними ознаками цієї модної спідниці є коротка довжина, шарудливі каскади оборок або рюшів та романтичний і грайливий настрій. Вона може бути виконана з шовку, мережива, тафти або шифону та представлена у версії бохо, готичному стилі або в естетиці bon ton.

Реклама

Спідниця frou frou була головною героїнею модного показу Miu Miu весна-літо 2024: дуже коротка, об’ємна, з мереживними рюшами або тканинними воланами та поясом на шнурках у спортивному стилі. Її носили на контрасті з босоніжками з ремінцями, чоловічими піджаками та сорочками, щоб вгамувати романтичну ауру. Зі свого боку, Casablanca уявили спідницю frou frou з візерунком і поєднали з відповідним бюстгальтером і лоферами у стилі нормкор. Loewe запропонували спідницю у версії бохо з легкої тканини з бічним шлейфом, а Patou — із подвійним воланом, чим повернули її до кодів bon ton.

Miu Miu
Miu Miu

Loewe
Loewe

Casablanca
Casablanca

Біла, натхнена богемною естетикою, але в дуже короткій версії, — або з гофрованими та скульптурними чорними рюшами, які додають готичних штрихів: мініспідниця frou frou стане головним героєм цього весняно-літнього сезону. Якщо раніше вся увага була сконцентрована на універсальних спідницях карго, як у колекціях Blumarine і Miu Miu, та спортивній естетиці (наприклад, тенісна спідниця), то тепер найгарячішим трендом стане мікроспідниця у своєму початковому романтичному прочитанні.

Vogue.ua зібрав найкращі спідниці frou frou нового сезону.

<b>LOEWE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.