До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сорочка + штани: 8 способів стильно носити найкомфортніше поєднання літа

Здається, і в холод, і в спеку немає кращого поєднання за сорочку зі штанами. Коли блакитна сорочка є завжди актуальним елементом гардероба, то білі та колірні сорочки теж заслуговують на нашу увагу. Vogue.ua пропонує 8 стильних варіантів носіння сорочки зі штанами, щоб цього літа мати щонайменше два стильних образи, один з яких — знайома нам стилізація сорочки зі спідницею.

Оверсайз сорочка + штани

Хоча час від часу тренд на речі, які підкреслюють вигини тіла, повертається, об'ємні розміри, в яких легко загубитися все ж продовжує бути найзручнішим та наймоднішим варіантом. Цього літа поєднуйте оверсайз сорочку з деніму з джинсами для denim total look. Також, вдягайте вільну сорочку під маскулінний костюм двійку. Серед взуття обирайте туфлі на платформі та човники з гострим носком, а ще — принт під зебру складе гарну компанію вашому образу з деніму.

Реклама

Заправлена сорочка + світлі штани

Світлі лляні чи бавовняні штани є обов'язковим атрибутом літа. У поєднанні із приталеною сорочкою, яку для підкреслено інтелігентного образу варто заправити, ви отримаєте акуратний вигляд. Чорні протисонцеві окуляри та балетки стануть ідеальним доповненням образу.

Сорочка під жилеткою + джинси

Як ще цікаво стилізувати білу сорочку, якщо не з жилеткою та мішкуватими джинсами? Класичні костюмні та трикотажні жилетки є гітом цього літа, тому у прохолодні дні можна створити діловий образ. Розслаблять таке поєднання джинси, жилетка з принтом та аксесуар на кшталт бандани.

Костюм з сорочки та штанів

Варіант для ділової зустрічі або події із дрескодом. Гарно обраний костюм звільнить від мук вибору ідеального поєднання, зекономить час та полегшить життя. Для вишуканого вигляду обирайте костюм з довгими штанами, під які ідеально взути човники на підборах, а в руках мати стильний клатч.

Біла сорочка + штани

Класичне поєднання білої сорочки та штанів може не бути нудним, якщо урізноманітнити його капрі або білими прямим штанами в тон сорочці. Також придбайте сорочку з цікавими елементами: розрізами, мереживом, об'ємними рукавами, затяжками тощо. Для літньої стилізації з вкороченими штанами або джинсами взувайте босоніжки з тонкими ремінцями на підборах.

Колірна сорочка + штани

З джинсами та модними нині червоними кросівками чи зі штанами палаццо та окулярами авіаторами однотонна сорочка вільного крою матиме стильний вигляд. Нам подобається образ Емілі Ратаковскі з рожевою сорочкою та ременем на талії й стилізація з чорною сорочкою, розщібнутою зверху.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Сорочка поверх футболки + штани

Біла сорочка у поєднанні з футболкою та класичними штанами палаццо, рожева сорочка з топом з купальника в тон та джинсами чи блакитна сорочка з футболкою та чорними кюлотами. Як бачимо, можна створити безліч образів — від ділового до повсякденного. Багатошаровість ніколи не вийде з моди, а ідеальним взуттям часто є кросівки.

Сорочка + бермуди

Бермуди зайняли почесне місце в гардеробі цього літа, тому ми не можемо оминути того, наскільки вдало з ними поєднуються сорочки. Це може бути поєднання чорної сорочки з короткими рукавами-пуфами зі шкіряними бермудами — отримаємо чорний total look. Широкі джинсові бермуди створюють нарядний образ з прозорою блузою та босоніжками на підборах, а оверсайз сорочка з прозорими елементами та звуженими бермудами втілюють одночасно діловий та casual стилі.

Photos: Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.