До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 6 повсякденних образів Емілі Ратаковскі, які дуже легко повторити

Емілі Ратаковскі, модель та акторка, є відомою серед поціновувачів моди трендсетеркою. Поза тим, що для червоних доріжок дівчина часто обирає провокативні образи, її особистий стиль теж привертає увагу. Ратаковскі мешкає у Нью-Йорку, а кадри з її прогулянок містом регулярно з'являються в мережі. Лише за минулий місяць ми нарахували шість стильних повсякденних образів, окремі з яких вже встигли стати культовими. Сьогодні, у день народження зірки, ми розбираємо останні стилізації Ратаковскі, які дуже легко повторити.

Футболка + довгі спортивні шорти

Напрочуд спокуслива та відверта у вбранні під час світських виходів, у звичайному житті Емілі Ратаковскі цінує в одязі зручність та практичність. Один із останніх образів моделі є цьому прикладом: чорна футболка, сірі спортивні шорти, шопер та червоні Vans. Завжди незмінним аксесуаром зірки є протисонцеві окуляри. До речі, таким простим образом дівчина висловлює свою громадянську позицію — принт на футболці є своєрідною заявою до виборів в США, які відбудуться восени.

Реклама

Getty Images
Getty Images

Джинсова куртка + вільні спортивні штани

Для ранкових прогулянок чи то більш розслабленого виходу Ратаковскі обирає сірі спортивні штани у поєднані з сірим топом та світлою курткою. На ногах — масивні кросівки. Цим образом зірка ніби легалізує право вдягатися настільки зручно, наскільки це можливо.

Getty Images
Getty Images

Біла сукня бохо + червоні кросівки

Цей образ облетів увесь інтернет: у більшості модних оглядів нині прославляють стиль бохо. Біла мідісукня з вирізаним мереживним візерунком є прикладом зрозумілої та простої речі в стилі бохо. Доповніть образ кросівками та окулярами — Ратаковскі взула свою улюблену червону пару.

Getty Images
Getty Images

Червона сукня зі спущеним плечем + білі кросівки

В один із днів модель з'явилася на вулицях Нью-Йорка у червоній мінісукні з оголеним плечем, білих кросівках та із маленькою жовтою сумкою. Обрана зіркою сукня гарно підкреслює фігуру та відкриває рівно стільки тіла, скільки потрібно.

Getty Images
Getty Images

Шкіряний плащ + коричневі штани

Один із найцікавіших останніх образів зірки: довгий коричневий плащ, на відтінок темніші коричневі штани, проста біла футболка, чорні балетки та протисонцеві окуляри в тон плаща. Тоді, певно, в місті була похмура погода, однак Ратаковскі осяяла Нью-Йорк своїм стилем.

Getty Images
Getty Images

Яскрава куртка + штани карго

Штани карго зараз на піку трендів, а рожева куртка adidas, якою Ратаковскі доповнила образ, привертає увагу соковитим кольором. Зірка поєднала їх із білими кросівками. Складно уявити ліпше рішення.

Getty Images
Getty Images

Жакет + класичні світлі штани

Можливо, в той день Ратаковскі якраз направлялася на ділову зустріч. Хай там як, поєднання оверсайз-жакета із класичними штанами та балетками є завжди виграшним варіантом, коли хочеться мати елегантний вигляд і водночас почуватися зручно. Влітку обирайте лляні або бавовняні штани, щоб врятуватися від спеки.

Getty Images
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.