До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоні босоніжки — головне взуття цього літа

Сезон весна-літо 2024 ознаменувалася поверненням ретровзуття та зручних балеток. Однак цього разу зупинимося на головному пункті цього списку зіркових камбеків червоних босоніжках на підборах. Вони швидко підкорили як подіуми, так і вуличний стиль, та дали зрозуміти, що це взуття секрет елегантності без особливих зусиль. Vogue.ua зібрав найкрасивіші червоні босоніжки цього літа.

Balmain
Balmain

Реклама

Burberry
Burberry

В останні сезони можна було спостерігати, як червоний колір став головним героєм нарядів, запропонованих дизайнерами. Коротше кажучи, червоний колір нікуди не дінеться, адже цей тренд не був "кометою", тобто несподіваною появою, а продовжуватиме сяяти на модному небосхилі.

Jacquemus
Jacquemus

Hermes
Hermes

У давні часи червоний мав певний символізм, пов’язаний з королівською владою та монархами: оскільки колір був дорогим для отримання, він асоціювався лише з монархами та імператорами, які спочатку носили фіолетовий колір, щоб виділитися з народу. І навіть сьогодні цей колір найбільше асоціюється з красою, здатний запалювати почуття. Він має велику силу привабливості, що матеріалізується через певні стилістичні комбінації та навіть у найдрібніших деталях через аксесуари.

Услід за червоними балетками, кросівками та туфлями-човниками настала черга червоних босоніжок. Саме завдяки своїй зухвалості та можливості привертати увагу з першого погляду, червоні босоніжки стали обов’язковим атрибутом жіночого гардероба. Їх обирають, щоб справити враження, не вдаючись до блискучих деталей.

Завдяки streetstyle-зіркам яскраво-червоний колір перетворюється на справді елегантну та зручну пропозицію. Хоча дизайнери не відмовилися від монохромного червоного образу, на вулиці цей тренд коливається від костюма, що складається з жакета та штанів, до драпірованих спідниць та мінісуконь. Червоні ж босоніжки ідеально підкреслюють базові образи: найчастіше модниці римують їх із чорними штанами з вирізом або подовженими baggy-джинсами.

Vogue.ua пропонує 4 пари червоних босоніжок, які стануть яскравою та вельми трендовою прикрасою вашого гардероба.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Prada
Prada

The Attico
The Attico

Christian Louboutin
Christian Louboutin

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.