До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крізь скло: 5 найстильніших протисонцевих окулярів весни

Окуляри проти сонця є тією деталлю образу, яка може його підкреслити, стати родзинкою чи навіть продовжити. Окуляри не лише функціональний аксесуар, а й елемент, здатний стати знаковим в образі чи стилі. Протисонцеві окуляри на весну-літо 2024 можуть бути мінімалістичними й одними на всі випадки життя, а можуть мати оригінальну оправу та дизайн і влучно поповнити колекцію. Дивимося, які окуляри проти сонця є найбажанішими цього року.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Прямі та мінімалістичні

Натхнені стилем 1990-х, мінімалістичні окуляри продовжуватимуть спокійні монохромні образи цього сезону та ставатимуть доповненням яскравих образів. Звертаємо увагу на окуляри з темними чи прозорими лінзами, не проходимо повз коричневі або кольорові оправи. Для більш креативної стилізації надихаємося окулярами проти сонця Gucci з геометричною оправою з бордового ацетату. Вузькі подовжені оправи піддивляємося у TheAttico.

Getty Images
Getty Images

Gucci
Gucci

The Attico
The Attico

Авіатори

Авіатори з широкою однотонною чи черепаховою оправою з коричневими лінзами — ідеальний повсякденний варіант протисонцевих окулярів. Більше елегантної класики образові нададуть авіатори з тонкою металевою золотою оправою. Обираючи сміливі варіанти, подумайте над оправами з вирізом на перемичці та кольоровими лінзами, як-от світло-блакитні у TomFord.

Getty Images
Getty Images

Isabel Marant
Isabel Marant

Tom Ford
Tom Ford

Квадратні

Тут звертаємо увагу як на класичні квадратні оправи від RayBan, так і на великі окуляри проти сонця з широкою оправою. Наприклад, оправа від Off-White з жовтими лінзами може надихнути на придбання таких "оверсайз"-окулярів.

Getty Images
Getty Images

Ray Ban
Ray Ban

Off-White
Off-White

Поп-ап + об’єм

Об’ємні протисонцеві окуляри будуть гітом цього літа. Для яскравих образів радимо обирати оправи в трендових відтінках світло-блакитного та цукерково-рожевого. У виборі більш мінімалістичних оправ схиляємося до відтінку хакі, чорного та бежевого. І пам’ятайте про лінзи — кольорові та прозорі варіанти особливо привертають увагу модниць та модників цього сезону.

Getty Images
Getty Images

Loewe
Loewe

Loewe
Loewe

Тонка золота оправа

Повертаємося до класичних RayBan із сірими лінзами та геометричною оправою з міцного металу та витягнутих спереду оправ протисонцевих окулярів Balenciaga. За прозорими лінзами йдемо надихатися до овальних оправ MiuMiu, а за цікавою геометрією — до ромбічної оправи SaintLaurent.

Getty Images
Getty Images

Miu Miu
Miu Miu

Saint Laurent
Saint Laurent

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.