До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити білу сукню цього літа: 6 модних тенденцій

Цього літа ми відмовляємося від завжди актуальних чорних суконь й переходимо на сторону білого. Серед найпопулярніших білих суконь сезону весна-літо 2024 прозорі та шовкові моделі, сукні babydoll та у стилі бохо. Сучасні модниці дедалі впевненіше віддаляються від стереотипного сприйняття білої сукні як весільної, і ми їм за це вдячні. Отже, як носити білу сукню цього літа?

Богемна сукня

Синонімом природної чуттєвості та жіночності є стиль бохо, постійний тренд 2024 року. Біла сукня з англійською вишивкою, мереживом та узорами буде ідеальним варіантом. Для сучасної стилізації беремо приклад з Chloé, які поєднали сукню з ковбойками, великою сумкою та пальтом.

Реклама

Chloé весна-літо 2024
Chloé весна-літо 2024

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Simkhai
Simkhai

Прозора біла сукня

Найсуперечливіший тренд року заслуговує на існування, що підтверджують такі бренди, як Prada, Givenchy та Jacquemus. Цього літа варто обирати прозорі білі сукні, які підкреслюють силует та не відкривають зайвого.

Jacquemus весна-літо 2024
Jacquemus весна-літо 2024

Mugler
Mugler

Jacquemus
Jacquemus

Шовковистий білий сліпдрес

Феномен тихої розкоші ідеально зчитується з цієї сукні влітку 2024. Вперше популяризувала сліпдреси Кейт Мосс у 1990-х, які мають впізнаваний легкий крій, що немов друга шкіра огортає тіло, та тонкі бретелі. Цього сезону така шовкова біла сукня стане ідеальним доповненням гардероба для вечірніх виходів та домашніх розкішних приймань.

Coperni весна-літо 2024
Coperni весна-літо 2024

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Cos
Cos

Біла балонова сукня

Ця бальна сукня натхнена 1950-ми роками — й поточного літа до неї повертається популярність. Бренди Conner Ives, Marine Serre і Stella McCartney рекомендують її як найкращу вечірню модель, яку влучно вдягнути й для урочистої вечері, й для танців. Для літніх образів поєднувати таку сукню можна з плетеними шльопанцями та еспадрильями.

Stella McCartney весна-літо 2024
Stella McCartney весна-літо 2024

Cecilie Bahnsen
Cecilie Bahnsen

Jil Sander
Jil Sander

Біла сукня babydoll

У 1958 році сукню babydoll представив світові Крістобаль Баленсіага. Сукні з рукавами-пуфами, торочками та силуетом, що нагадує хмаринку, заполонили наші списки бажань. Цього сезону найкраще обирати саме білі моделі суконь babydoll, поєднуючи їх як з ніжним та мінімалістичним, так і з грубим та фактурним взуттям.

Cecilie Bahnsen весна-літо 2024
Cecilie Bahnsen весна-літо 2024

The Row
The Row

Mango
Mango

Біла сукня з драпіруванням

Характерною рисою сукні з драпіруванням є наявність складок, зроблених за спеціальною технікою, від чого модель нагадує одяг на грецьких скульптурах. Цього літа ми носимо такі сукні із захватом, поєднуючи їх з маленькими сумками та човниками.

Christopher Esber весна-літо 2024
Christopher Esber весна-літо 2024

Jacquemus
Jacquemus

Magda Butrym
Magda Butrym

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.