До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: контроверсійні капрі повертаються

Неоднозначні капрі та босоніжки, комбінація, що відсилає до моди 2000-х років, точно нагадають про низку знаменитостей, як-от Ріанна, Кайлі Міноуг, Мадонна, та культову телевізійну персонажку Керрі Бредшоу із "Сексу і міста". Штани завдовжки до середини гомілки додають ностальгійної нотки в образ і легко вписуються в будь-який дрескод. Vogue.ua розібрався, як стильно носити капрі та босоніжки цього сезону.

Ferragamo
Ferragamo

Реклама

Капрі чудово поєднуються з босоніжками, як довела колекція Ferragamo. Італійський бренд показав, як створити елегантний і мінімалістичний образ, який адаптується до різних контекстів — від офісного дрескоду до неформальної зустрічі. Вибирайте чорні моделі та поєднуйте їх у монохромному вбранні з жакетом та босоніжками на високих підборах.

Coperni
Coperni

Corpcore поширюється в бізнес-світі і поза його межами за допомогою капрі зі спортивною естетикою. Замість того, щоб поєднувати їх із кросівками, краще міксувати штани у формальних і водночас сучасних образах, що складаються зі смугастих сорочок, бежевих боді та великих блейзерів, як у Coperni.

3.1 Phillip Lim
3.1 Phillip Lim

Ніщо так однозначно не відсилає до стилю Y2K, як капрі. Недарма вони були фаворитами поп-ікон більш ніж два десятиліття тому. У колекції 3.1 Phillip Lim ці штани зʼявилися в образі, натхненому ностальгією за 2000-ми — в ансамблі з білими мюлями з відкритим носком та блузою червоного кольору.

З іншого боку, вуличний стиль дає зрозуміти, що змішування кількох стилів в одному образі продовжить тріумфувати цього сезону. Модниці римують штани капрі з босоніжками, шкарпетками та бомберами. Щось сучасне та сміливе для відтворення, якщо ви любите виходити за межі передбачуваного.

Мінімалістичне вбрання є одержимістю цього сезону. Однак немає кращого часу, ніж весна, щоб яскраво проявити себе та обрати капрі з принтом. Зверніть увагу на ботанічні візерунки, щоб надати образу відтінку бохо. Такі капрі чудово пасують до асиметричних босоніжок, білих футболок та класичних блейзерів.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.