До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шорти-бермуди сезону весна-літо 2024

Шорти-бермуди призначені не тільки для пляжних днів вони впевнено підкорюють вулиці своїм сучасним і водночас самобутнім стилем. Для вступу в найспекотніший сезон року тенденції весна-літо 2024 пропонують безліч варіацій цього елементу. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими шортами-бермудами, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Атласні шорти-бермуди

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Реклама

У своїй весняно-літній колекції Alberta Feretti зробили вибір на користь атласної моделі в персиковому кольорі — відтінку року — і поєднали їх у монохроматичному образі з прозорою блузою та босоніжками на танкетці. Така комбінація якнайкраще пасуватиме для спекотної пори року.

Альтернатива класичним штанам

Jil Sander
Jil Sander

Дивовижність шортів-бермудів у тому, що вони ідеально замінюють класичні штани. Вибирайте білі речі, які відповідають сезону. Найкращий спосіб їх носити — у поєднанні з елегантними блузами, босоніжками Т-Bar та сітчастими шкарпетками. Це підтверджує, що "тиха розкіш" і надалі домінуватиме на вулицях, як можна побачити в образі від Jil Sander.

Квітковий принт

Wales Bonner
Wales Bonner

Wales Bonner пропонують комплект із найпривабливішими квітковими мотивами. Шорти-бермуди з легких тканин із сорочками в тон і сандалями на пласкій підошві — легкий спосіб мати неймовірний вигляд і відійти від традицій.

Ошатні шорти-бермуди

Tory Burch
Tory Burch

Білі шорти — головний секрет елегантності вдень і ввечері. З цим одягом можна протистояти хвилі спеки з гарантованою перемогою стилю. Щоб додати ошатності, вдягніть фактурний топ та босоніжки на пласкій підошві з асиметричними деталями.

Коричневі шорти-бермуди

З іншого боку, модниці також воліють носити шорти-бермуди з практичними кросівками. Спочатку це може здатися трохи сміливим, однак результат неймовірний. Створіть стиль колор-блок, який складається з коричневих бермудів, білої сорочки та жовтих кросівок Mexico 66 від Onitsuka Tiger. Спортивне взуття в яскравих кольорах є трендом цього сезону: моделі Nike Shox, Asics на гелевій підошві або масивне взуття Balenciaga це підтверджують.

Джорти

Немає нічого крутішого, ніж джинсові шорти, або джорти, у поєднанні з білими кросівками. Додайте в образ свій власний стиль — незалежно від того, виберете ви New Balance 550, Nike Air Force 1, Adidas Samba або Shox. Доповніть вбрання білим топом, шкіряною курткою та високими шкарпетками.

Костюмні шорти-бермуди

Естетика корпкор захопила гардероби покоління Z. Доказом цього є образ, що складається з укороченого блейзера, сірих шортів-бермудів та менш офіційних кросівок New Balance 574 — колаборація з Miu Miu, яка буде в тренді цього сезону.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.