До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 способів носити високі підбори цього літа

Взуття на підборах давно отримало реноме аксесуара, який взувається кілька разів на рік, коли є особливий настрій та сили витримати напругу в ногах. І якими б фанатами пласкої підошви ми не ставали, у кожної знайдеться хоча б одна пара взуття на підборах, яка чекає своєї черги. Ми подумали, що коли, як не влітку, збирати довершені образи з підборами? Тому vogue.ua розповідає про 5 способів носити високі підбори цього літа.

З джинсовою мідіспідницею

Мідіспідниці є головним трендом серед спідниць вже кілька сезонів поспіль. Для одного з виходів цього сезону радимо обрати до джинсової мідіспідниці мінімалістичні босоніжки на зручних тонких підборах.

Реклама

Getty Images
Getty Images

Із сукнею-сорочкою

Одночасно вишукані та зручні сукні-сорочки ідеально поєднуються з будь-яким взуттям. Ми надихаємося поєднанням довгої сукні із босоніжками з фігурним каблуком.

Getty Images
Getty Images

Зі шкарпетками

Ми вже розбирали, як носити лофери зі шкарпетками, а тепер мусимо не впустити тренд на поєднання босоніжок та шкарпеток. Найкращий вигляд мають контрастні поєднання. Коричневі, червоні, зелені чи білі шкарпетки з чорними босоніжками мають приємний вишуканий вигляд. Маємо припущення, що добре підібрані бавовняні шкарпетки роблять носіння босоніжок на підборах зручнішим.

Getty Images
Getty Images

Зі спортивними штанами

Стилізація, яка вже не дивує, але при виключно гарному поєднанні спортивних штанів з човниками на підборах змушує обернутися. Це можуть бути і обтислі штани, і широкі.

Getty Images
Getty Images

З капрі та легінсами

Капрі невдовзі мають стати трендом. Альтернативою їм можуть бути легінси довжиною трохи нижче коліна. Серед взуття на підборах обираємо вишукані човники та мінімалістичні босоніжки.

Getty Images
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.