КУПИТИ КВИТКИ

З чим поєднувати штани-палаццо цього літа

Ефектні штани-палаццо, які кожній з нас точно додають впевненості, мають стати нашими головними друзями у найспекотнішу пору року. На цій одній парі можна сміливо побудувати весь весняно-літній гардероб, бо штани-палаццо — це водночас практичний та елегантний одяг, який можна доповнювати будь-яким верхом — від романтичних блуз із рюшами до мінімалістичних боді чи відкритих топів. Серед наймодніших штанів-палаццо в сезоні весна-літо 2024 — асиметричні моделі, класика з ґудзиками чи в’язані гачком, щоб підтримати бохо-ренесанс. Розбираємося, з чим поєднувати штани-палаццо цього літа.

Alberta Ferretti весна-літо 2024
Alberta Ferretti весна-літо 2024

Реклама.

Шкіряні палаццо + топ в стилі бохо

Італійський бренд Etro влітку 2024-го пропонує грати на контрастах — до ультрашироких палаццо зі шкіри вони додають вузький топ у стилі бохо з крупним принтом. Таке поєднання. з одного боку, збалансує пропорції, а з іншого — око чіпляється за гру фактур.

Etro весна-літо 2024
Etro весна-літо 2024

Палаццо + асиметрична блуза в колір

Влітку нам хочеться трошки облегшити свій гардероб, навіть офісний. Пропонуємо замість класичної двійки скласти елегантний сет з білосніжних палаццо і асиметричної білої блузи. Ця пара універсальна і водночас ошатна. Потім такі штани ще точно стануть у пригоді на відпочинку.

Dior весна-літо 2024
Dior весна-літо 2024

Палаццо + кроп-топ

Влітку хочеться не тільки легкості, а й романтики, за яку відповідає принт "у горошок". Саме його використав американський бренд Carolina Herrera у створенні ідеального літнього сету зі штанів-палаццо і кроптопа на тонких бретельках. Для прогулянок у моря — це те, що треба.

Carolina Herrera весна-літо 2024
Carolina Herrera весна-літо 2024

Палаццо + напівпрозора блуза

Французький бренд Saint Laurent у колекції весна-літо 2024 продемонстрував, як зробити штани-палаццо частиною вечірнього образу. Ентоні Ваккарелло робить ставку на напівпрозорі фактури, чуттєвість яких додатково підкреслює масивними прикрасами у стилі 1980-х.

Saint Laurent весна-літо 2024
Saint Laurent весна-літо 2024

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.