До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 17 найкращих сорочок та блуз на літо 2024

Хіба можна уявити літній гардероб без легкої, невідчутної на тілі блузи? А без сорочки, яка прохолодою лягає на плечі та може бути як верхнім одягом на футболку, так і сольно створювати діловий стиль? Заради справедливості зазначимо, що сорочки та блузи є тими речами, які актуальні протягом всього року. Однак найкраще, що ми маємо влітку, можливість хизуватися шовковистою блузою одразу, не прикриваючи її ані жакетом, ані плащем. Українські бренди тішать нас і яскравими картатими сорочками, і блакитною класикою, і прозорими блузами гітом 2024 року.

Photo: Instagram @musecloths
Photo: Instagram @musecloths

Реклама

Картаті сорочки

Якщо у вашому гардеробі немає картатої оверсайз-сорочки, значить вам вона обов'язково потрібна, щоб вмить зробити зі звичайного образу з базовими низом та верхом багатошаровий цікавий аутфіт, який привертатиме захопливі погляди. Нині в моді екстравеликі сорочки, з яких за допомогою ременя можна навіть зробити сукню. Однак і вільний варіант з накинутою на плечі сорочкою видається бездоганним.

Блакитні та білі сорочки

Класика жанру — біла або блакитна сорочка вільного прямого крою. Хоча б одна має бути в гардеробі кожної модниці, оскільки є влучним варіантом майже під будь-який дрескод. Українські бренди пропонують цікаві приталені варіанти, сорочки з переосмисленим коміром і сорочки на блискавці. Тренд на оверсайз залишається актуальним і для таких моделей.

Сорочки з етнічними елементами

Підкреслено урочистий вигляд мають сорочки з етнічними елементами. Наприклад, з кониками. Українські бренди продовжують адаптувати національні символи для сучасного стилю, і сорочки не залишаються осторонь. Схожі між собою, але все одно індивідуальні, вони є ідеальним вибором для весняних та літніх свят і звичайних прогулянок містом.

Елегантні блузи

Прозорі, шовкові, в'язані та в піжамному стилі — блузи, безсумнівно, є найвишуканішим елементом літнього гардероба. Невагомі, вони надихають зробити таємничий вигляд та легкою ходою йти у справах, наче героїня французької стрічки. Вкорочені, подовжені та мереживні варіанти неодмінно потрібні вам цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.