До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кроулі повертаються: трейлер фільму "Абатство Даунтон: Нова ера"

Творці фільму "Абатство Даунтон: Нова ера" поділилися першим офіційним трейлером стрічки, яка вийде вже 29 квітня. Ми знову зустрінемося з родиною Кроулі, на яку чекає багато змін. Зокрема, Вайолет Кроулі, глава сім’ї, повідомляє рідним, що несподівано дістала в спадок віллу на півдні Франції від чоловіка, з яким мала роман у юності. Тим часом до родового маєтку Даунтон приїздить кіногрупа, щоб зняти фільм — і буквально перевертає життя Кроулі догори дриґом.

"Сучасний світ приходить у Даунтон", — усміхається Кора. Вайолет, однак, менш вражена. "Мені варто було подумати, що найкраще у фільмах те, що їх не чути, — бурчить вона, почувши про те, що кіно вже не німе. — Було б краще, якби ти їх також не бачив". Судячи з перших кадрів, майже весь основний склад має повернутися, включно з Г’ю Бонневіллем, Мішель Докері, Лорою Кармайкл і Джимом Картером.

Реклама

Нагадаємо, що перший фільм "Абатство Даунтон" вийшов на великий екран у 2019 році, за чотири роки після завершення популярної драми Джуліана Феллоуза. Спершу очікувалося, що його продовження випустять 22 грудня 2021 року, але через пандемію прем’єру відклали до 18 березня 2022 року, а потім перенесли ще раз — на 29 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.