До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix, якщо ви Стрілець

Якщо у вас раптом виникло запитання, що подивитись, якщо ви Стрілець, то у Netflix є відповідь. Французький Instagram-акаунт стримінгового сервісу склав список з п'яти кінострічок і серіалів, ідеальних для перегляду вашому знаку зодіаку.

"Всім незалежним і спраглим пригод Стрільцям" Netflix рекомендує подивитися серіали "Розчарування" і "Гострі картузи", документальні фільми "Наша планета" і "Вулична їжа" і, нарешті, новий фільм "Король" з Тімоті Шаламе в головній ролі.

Реклама
"Розчарування"
Кадр з серіалу "Розчарування"

Сатиричний анімаційний комедійний серіал, створений відомим мультиплікатором Меттом Ґрейнінґом ("Сімпсони", "Футурама") виключно для Netflix. Дія мультфільму відбувається в середньовічному фентезійному королівстві Дрімландія. У центрі сюжету – пригоди принцеси-алкоголічки Бін, ельфа на ім'я Ельфо і її особистого демона Люці.

"Гострі картузи"
Кадр из сериала Кадр з серіалу "Гострі картузи"

Цей культовий британський кримінальний серіал оповідає про дії злочинної родини Шелбі в період після Першої світової війни. Серіальний прототип угрупування оснований на справжній міській молодіжній банді XIX століття, яка діяла в Бірмінгемі з 1890-х до початку ХХ століття.

"Наша планета"
Кадр з серіалу "Наша планета"

"Наша планета" – оригінальний документальний серіал про природу, який для Netflix створили автори документальних серіалів BBC "Планета Земля", "Замерзла планета" і "Блакитна планета" у співпраці зі Світовим фондом дикої природи (WWF). Серіал присвячений питанням збереження Землі та впливу людини на навколишнє середовище. Він також простежує, як зміна клімату впливає на всіх живих істот.

"Вулична їжа"
Кадр із серіалу "Вулична їжа"

У цьому американському документальному серіалі в дев'яти епізодах розповідають про найкращі вуличні продукти у світі. Архівні кадри поєднуються з інтерв'ю, зйомками роботи кухарів вуличної їжі і їхньою історією, що взаємопов'язана із загальною картиною впливу вуличної їжі на їхню рідну країну.

"Король"
Кадр из фильма Кадр з фільму "Король"

Історична драма "Король" – це екранізація п'єс Шекспіра "Генріх IV" і "Генріх V" авторства Девіда Мішо. Стрічка розповідає про принца Гела – майбутнього короля Генріха V, якому довелось успадкувати престол і дізнатися, якою насправді є влада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.