До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих оригінальних серіалів Netflix

Стримінгова платформа Netflix створює оригінальні серіали, які конкурують з найпопулярнішими шоу всіх часів. Від фентезійних трилерів до історичних драм розповідаємо про п’ ять найкращих серіалів Netflix, на кожен сезон яких нетерпляче очікують.

"Дивні дива"

У липні 2016 року команда Netflix представила своїм глядачам світ "Дивних див". Завдяки унікальній ретро-атмосфері, відтвореній у найдрібніших деталях, позачасовій музиці й по-справжньому талановитому акторського складу атмосферне місто Гокінс зачарувало мільйони глядачів з усіх усюд. Шоу, у якому група школярів розгадує таємниці рідного містечка, стало найпопулярнішим продуктом стримінгової платформи.

Реклама
"Корона"

"Корона", що оповідає історію британської королівської сім’ї, стала одним з найзахопливіших та історично точних проєктів Netflix. Серіал висвітлює не лише важливі події Британської імперії, а й деталі особистого життя монархів, що так чи інакше вплинуло на долю королівства. Також шоу є одним з найдорожчих серіалів в історії (на створення першого сезону витратили майже 160 мільйонів доларів). Netflix не скупився на бюджет, навіть коли справа стосувалася створення деталей. Наприклад, копія корони коштувала $37000.

"Чорне дзеркало"

"Чорне дзеркало" — найразючіший проєкт Netflix. Кожен епізод повністю відрізняється від попереднього, з постійно новими режисерами й сценаристами. Проєкт вийшов на новий рівень, коли створив перший в історії інтерактивний фільм Black Mirror: Bandersnatch, де безпосередніми героями стали глядачі. Інновації й прогрес, що ще додати.

"Мотрійка"

Зважаючи на успіх першого сезону серіалу "Мотрійка", глядачі замислилися, чи не знайшов Netflix своє справжнє покликання й вільну нішу в науково-популярних шоу. В застряглому тимчасовому циклі, де головна героїня змушена постійно проживати свій 36-й день народження, Надя (неймовірна акторка Наташа Ліонн) робить все можливе, аби змінити свою долю.

"Мисливець за розумом"

Перший сезон цього стильного шоу присвячений кримінальному світу 1970-х, а другий сезон "Мисливця за розумом" сфокусований на 28 вбивствах, що відбулися в Атланті з 1979 по 1981 роки. 23-річний Вейн Вільямс був єдиним підозрюваним у скоєнні злочину, але засудили його лише за два з 28 вбивств. Також варто знати, що серіал ґрунтується на історії життя відставного агента ФБР Джона Дугласа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.