До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виставу "Антоній і Клеопатра" з Рейфом Файнсом покажуть онлайн

Сьогодні, 7 травня, на Youtube можна побачити одну з найпопулярніших вистав Лондонського національного театру — "Антоній і Клеопатра". Головну роль у виставі грає дворазовий номінант на "Оскар" Рейф Файнс, зірка фільмів "Англійський пацієнт", "007: Координати „Скайфолл"", "Готель „Гранд Будапешт"". Покази відбудуться у межах програми театру National Theatre at Home і транслюватимуться на YouTube-каналі Національного театру, а також на сайті Theatre HD з російськими та українськими субтитрами. Виставу можна подивитися в період з 7 по 14 травня.

Прем’єра "Антоній і Клеопатра" відбулася 2018 року в Лондоні. Це одна з найбільших трагедій Шекспіра, присвячених коханню, політиці й пристрасті. Режисера вистави Саймона Годвіна називають театральним Спілбергом — його спектаклі видовищні й ефектні, і в них завжди грають великі зірки. Зокрема, Клеопатру грає Софі Оконедо, номінантка на "Оскар" за стрічку "Готель „Руанда"".

Реклама

Нагадаємо, що сьогодні також останній день показу ще однієї вже культової вистави National Theatre — "Франкенштейна" з Бенедиктом Камбербетчем і Джонні Лі Міллером. Чим не привід влаштувати собі театральний вечір у товаристві блискучих британських акторів?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.