До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виставу "Франкенштейн" з Бенедиктом Камбербетчем покажуть на YouTube

Знову безцінний подарунок під час карантину: з 30 квітня Лондонський національний театр зробить доступним для перегляду спектакль "Франкенштейн" з Бенедиктом Камбербетчем і Джонні Лі Міллером у головних ролях. Покази пройдуть у межах програми театру National Theatre at Home і транслюватимуться на YouTube-каналі Національного театру, а також на сайті Theatre HD з російськими та українськими субтитрами.

Реклама

Нагадаємо, "Франкенштейн" був поставлений у 2011 році на сцені Королівського національного театру. Його режисер — Денні Бойл, який зняв культовий фільм "На голці", а також "Мільйонер з нетрів" і "Стів Джобс". Особливість вистави в тому, що виконавці головних ролей, Бенедикт Камбербетч і Лі Міллер міняються ролями під час показів. Один вечір Франкенштейна грає Камбербетч, а його Створіння — Джонні Лі Міллер, і навпаки. До перегляду будуть доступні обидві версії постанови. У 2012 році обидва актори отримали за цей спектакль премію Лоуренса Олів’є.

Навряд чи нам вдасться відшукати щось позитивне в карантині, але для театрів у всьому світі, які тепер закриті через пандемію COVID-19, цей період може стати саме тим моментом, що демократизує світ. Найпопулярніші архівні постанови, квитки на які дуже дорогі, тепер доступні глядачам у всьому світі.

Вистава "Франкенштейн" буде доступна на YouTube з 30 квітня 21:00 за 7 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.