До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фестиваль Leopolis Jazz Fest транслюватиме концерти на YouTube

Цього літа один з найкращих джазових фестивалів Європи, Leopolis Jazz Fest, святкує 10-ліття. На жаль, пандемія COVID-19 внесла свої корективи: цьогоріч фестиваль не відбудеться, його перенесли на 2021 рік. Нові дати Leopolis Jazz Fest — 24—28 червня 2021 року. Проте команда фестивалю й далі робить усе, щоб ми мали джазовий настрій: так, минулого тижня стало відомо, що хедлайнером у 2021 році стане популярний британський музикант Seal, а тепер команда оголосила, що із 4 по 7 червня відбудеться пряма трансляція найкращих концертів за 10 років на YouTube.

Боббі Макферрін на фестивалі у 2019 році

Але й ці трансляції будуть справжнім ексклюзивом. Записи покажуть тільки один раз на офіційному каналі Leopolis Jazz Fest в YouTube і не публікуватимуть у мережі. Тож усім, хто любить джаз, є сенс знайти час із 4 по 7 червня й доєднатися до Leopolis Jazz Fest. Birthday Live. 4 червня програму відкриє трансляція концерту неодноразових лауреатів Греммі, американського квартету Yellowjackets, які працюють на стику жанрів, — електричного ф’южн і сучасного акустичного джазу. Докладніший розклад шукайте нижче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.