До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юлія Саніна в гостях у "Домі звукозапису" — новому шоу Тіни Кароль

Співачка Тіна Кароль запустила амбітний проєкт "Дім звукозапису" — ютуб-шоу, покликане привернути увагу до старих українських пісень, які були несправедливо забуті. Кожен випуск — це новий герой, який приходить до Тіни Кароль, щоб створити унікальний музичний перформанс та разом дослідити історію обраної для нього композиції. Знімання шоу проходять у легендарному Будинку звукозапису Українського радіо в Києві, в якому впродовж понад 50 років записувались знакові українські пісні.

Юлія Саніна та Тіна Кароль

Першою героїнею шоу стала Юлія Саніна. Для співачки Тіна Кароль обрала пісню Ігоря Поклада "Коханий", яку Саніна виконала у джазовому аранжуванні. "Коханий" — гіт української естради 60-х років. Пісня була створена тоді ще студентом музичного училища Ігорем Покладом в 1959 році, коли йому ледь виповнилося 18 років, на вірш Ігоря Бараха — та принесла українському композиторові світове визнання.

Реклама

Особливістю шоу є й те, що запрошена зірка має заспівати обрану для неї пісню наживо та з першого дубля. Наступного дня після кожного випуску виконана пісня виходитиме як повноцінний сингл артиста на всіх стрімінгових платформах.

"Хочу подякувати Тіні за те, що в такий складний час вона робить подібні проєкти, аби поповнити скарбничку звучання української пісні новими переспівами. Я вважаю дуже цінним те, що вона наважилася зробити так, аби з минулого виринули в сьогодення перлини української музики", — говорить співачка Юлія Саніна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.