До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 найяскравіших образів гостей музичного фестивалю Coachella

12 квітня у Каліфорнії стартує щорічний музичний фестиваль Coachella, який триватиме до 21 квітня. В очікуванні виступів найвідоміших артистів сучасності, як-от Лана Дель Рей, Tyler, The Creator і Doja Cat, а також справжнього свята моди з яскравими образами знаменитостей та it-girls, vogue.ua зібрав найцікавіші виходи зірок минулих років.

Алессандра Амбросіо
Алессандра Амбросіо

Реклама

Леоні Ханне
Леоні Ханне

Денім, квіткові сукні, сяйливі каптани, блискучі ковбойські капелюхи, топи і спідниці, виконані в техніці кроше, черевики-ковбойки, прикрашені стразами бралети, футболки з принтом tie-dye і спідниці з торочками — бохо-шик, який знову завойовує індустрію моди, нерозривно пов'язаний з образами гостей Coachella. Та попри те що неоголошеним дрескодом фестивалю є бохо, знаменитості, модниці та it-girls щороку продовжують експериментувати.

Джуліана Налу
Джуліана Налу

Ріанна
Ріанна

Теяна Тейлор
Теяна Тейлор

Один із незабутніх — образ Ріанни для Coachella 2018. Рушійною силою вбрання стала балаклава Gucci, в яку зірка та Джейлел Вівер, творчий директор бренду Fenty, закохалися одразу після її появи на показі осінньо-зимової колекції. Не здає позицій і Гаррі Стайлс, чий гардероб може позмагатися за звання найяскравішого та найцікавішого. У 2022 році співак став хедлайнером фестивалю та зʼявився на сцені у комбінезоні, розшитому лелітками, та пухнастій шубі. Ще одна шанувальниця епатажних образів, Doja Cat, того ж року вибрала латексний мікротоп з розрізами та штани з модним ефектом омбре.

Гаррі Стайлс
Гаррі Стайлс

Леле Понс та Ханна Стокінг
Леле Понс та Ханна Стокінг

Джаред Лето
Джаред Лето

Доджа Кет
Доджа Кет

Головною завсідницею Coachella по праву можна вважати топмодель Алессандру Амбросіо. Вона відвідує фестиваль з 2014 року і завжди старанно складає свої образи. Її фестивальний гардероб — віддзеркалення стилю бохо в його найкращих проявах з усіма необхідними атрибутами: від мереживних штанів до напівпрозорих топів, ковбойських капелюхів та яскравих аксесуарів.

Ксенія Адонтс
Ксенія Адонтс

Алессандра Амбросіо
Алессандра Амбросіо

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Розі Гантінгтон-Вайтлі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.